Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, održao je veliki koncert na stadionu Tašmajdan, u Beogradu!  U svom stilu priredio je nezaboravan provod i žurku za pamćenje.

Poznati izvođač je, na oduševljenje publike, koncert započeo numerom Ljubavi, a zatim su se u sjajnoj atmosferi koja je vladala tokom čitave večeri smenjivali hitovi poput Libero, Drska ženo plava, Ponelo me, Vreteno, Najmoje… Publika je đuskala uz brze numere, i u glas pevala brojne Željkove hitove do dugo u noć.

Povezana vest:  Mostar sevdah reunion 9.juna u Domu Sindikata

-Uzbuđen sam zbog ovakve veličanstvene atmosfere, kao i činjenice da sam hiljadu i prvi put pred mojom publikom. Hvala svima na izuzetnoj podršci i činjenici da su ispunili stadion do poslednjeg mesta, iako je radni dan, i iako smo morali da pomeramo prethodni termin. Još jednom se pokazalo da imam najbolju publiku na svetu, a od Taša smo napravili najveću diskoteku na otvorenom na Balkanu – rekao je Joksimović na početku nastupa, nakon čeka je žurka počela.

Povezana vest:  Rave on Buddy Holly izlazi 28.juna!

Specijalna podrška Željku je stigla od odeljenja IV/5 iz njegove škole u Valjevu, odakle je došlo oko 60 gostiju.

-Srećan sam što su došli, i uveličali ovaj koncert. Ovo je ujedno i svojevrsna proslava 27 godina mature. To su sve moji prijatelji i dragi ljudi – dodao je Joksimović.

Jubilarni koncert uveličala je i specijalna gošća Jelena Tomašević sa kojom Joksimović sarađuje dugi niz godina, a koja je izvela par svojih numera na radost publike.

Povezana vest:  E-PLAY U BAŠTI KLUBA FEST 29.AVGUSTA