Elektro-pop bend Kadebostany nastupiće na Svetskom prvenstvu (SP) u fudbalu u Rusiji, uoči premijernog dolaska u Srbiju za nastup na prvom Belgreat festivalu, koji će biti održan 27. i 28. jula u Beogradu!

Švajcarski bend svetski poznat po hitovima „Castle in the Snow“, „Mind if I Stay“ i „Crazy In Love“ (obrada hita Beyoncé), objavio je da će svirati 15. jula poslednjeg dana SP-a u Volgogradu, na manifestaciji „World Cup 2018 Fan Fest-u“ koju FIFA organizuje u Rusiji na velikim otvorenim prostorima kakvi su trgovi i parkovi u gradovima domaćinima utakmica.

Povezana vest:  Basista Aerosmita piše memoare

„Želimo da osvojimo svet uz pomoć muzike. Jer sve se može postići muzikom! Zato nastupamo na velikim festivalima i dolazimo u mesta gde ljudi vole našu muziku. Kad se budemo popeli na festivalsku binu to ćemo uraditi sa željom da osvojimo publiku i uvedemo je u naš svet“, poručuju Kadebostany, koji će na Belgreat festivalu nastupiti na fantastičnom prostoru plaže Lido Velikog ratnog ostrva!

Povezana vest:  OVE SUBOTE IZ CENTRA GRADA IDEMO PRAVO NA MARS!

Osim po hitovima, snažnom vizuelnom identitetu i moćnim live nastupima, bend iz Ženeve poznat je i po konceptualnoj republici Kadebostany, a u Beogradu predstavlja novi album „Monumental“.

Early bird akcija je u toku – festivalske ulaznice već su u prodaji, po ceni od 1490 dinara, na svim Eventim prodajnim mestima, kao i online na njihovoj stranici: http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/belgreat-festival-beograd-plaza-lido-495206/event.html

Povezana vest:  Taylor Swift samu sebe smenila na vrhu top liste

Kupi svoju kartu na vreme i – usudi se da zakoračiš u džunglu!