Sinoćnim nastupima nekih od najtraženijih imena svetskog klabinga zatvoreno je dvanaesto izdanje Heineken Lovefesta, a Srbija ponovo može da se pohvali festivalom, koji je i ove godine kvalitetnim muzičkim programom stao rame uz rame sa brojnim eminentnim evropskim događajima.

Seth Troxler, Loco Dice i Jackmaster magični trojac na Fire bini

U neprikosnovenim setovima poslednje večeri teško je izdvojiti bilo koji, a zatvaranje Fire bine koje je pripalo Seth Troxleru, dugo će se prepričavati među klabing publikom. Ultra Energy bina ponovo je zatvorena u prepodnevnim časovima sa punim podijumom ljubitelja istančanog andergraund zvuka, a Smirnoff Blow Stage je posle odličnih setova Davide Squillace-a b2b Butch i Leona, Dejan Milićević zatvorio baš onako kako njemu i dolikuje.

Povezana vest:  BEOSONG 2013, Mirna, Nevena i Sara presrećne zbog pobede

Ultra Energy Stage ponovo dočekao magično jutro

Na bini koja već godinama tradicionalno predstavlja samo najbolje što svetski muzički krem andergaunda ima da ponudi i sinoć su nastupili izvođači, koji su opravdali očekivanja publike. Posle neverovatnog nastupa na Belom Dvoru u okviru događaja Lovefest Court, ponovo je došao Dan Shake. Posle njega nastupio je Gerd Janson, a onda je na binu stupio neprikosnoveni Prosumer. Publika je poslednje zvuke muzike u Vrnjačkoj Banji dočekala uz Nikolu Vemića i italijanskog di-džeja Samuele Pagliai sa kojim Vemić deli istu strast prema muzici i pločama, koje su i ovog puta rastopile masu.

Povezana vest:  Regionalna muzička zvezda Željko Joksimović dolazi na Rujanfest

Green Velvet 15. septembra u Beogradu

Lovefest ne planira da uspori i najbolji dokaz tome su čak četiri događaja najavljena za predstojeću zimsku sezonu. Prvi u nizu je nastup Green Velveta, koga će beogradska publika konačno imati priliku da čuje 15. septembra u Hangaru luke Beograd. Ulaznice se već mogu naći u prodaji na www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa.

Povezana vest:  Održana promocija drugog albuma grupe Charter pod nazivom "Kad srce poludi"

PHOTO: Dražen Žigić