darko_rudnek_cargo_orkestarRundekov trio još dve večeri u Beogradu

 

Rundek Cargo trio pored ranije najavljenih 22. i 23. decembra održaće koncerte i 26. i 27. decembra u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“ u Beogradu, u okviru regionalne turneje na kojoj promovišu novi album „Plavi avion“.

Ulaznice za sve koncerte koštaju po 2.000 dinara i mogu se naći na blagajnama „Vuka Karadžića“, Doma omladine Beograda i preko mreža Eventim, Gigstix i Tiketservis.

Povezana vest:  U.N.D. ima nov singl

Koncerti u UK „Vuk Karadžić“ održavaju se u najvećoj sali „Aleksandar Popović“, izuzetno udobnom prostoru u kome se održavaju pozorišne predstave i umetnički performansi, koji ima sa samo 400 mesta za sedenje.

Gitarista i pevač Darko Rundek, violinista Isabel i pijanista Dušan Duco Vranić novi album „Plavi avion“ trebalo bi da objave do kraja novembra za zagrebački Menart, a nedavno se pojavio najavni singl „Para ljude vara“.

Povezana vest:  Coldplay oborio rekord na iTunesu

„Osim što je to naslov jedne od pjesama na albumu, ‘Plavi avion’ (Blue Plane) asocira na svojevrstan visinski bluz, i više govori o duhu, nego o muzičkoj formi albuma. Na albumu će biti dugačkih i kratkih pjesama, veselih i tužnih, ozbiljnih i smiješnih – rundekovskih. I puno uzbudljive svirke!“, najavio je Menart.