Ryan Merchant i Sebu Simonian, poznatiji kao pop duo Capital Cities nam predstavljaju svoje novo izdanje “Solarize”. Duo je publici postao poznat kada su 2011. objavili svoje prvo EP izdanje“Capital Cities”. Na EP-u se nalazio i vodeći singl “Safe And Sound“ koji je odmah privukao pažnju publike, kao i velikih izdavačkih kuća, a Capital Cities su dobili svoje mesto na muzičkoj mapi.

Svoj debi album “In A Tidal Wave Of Mystery“ objavili su u junu 2013. godine koji se ubrzo pojavio na Billboard Hot 200 listi. Popularnost singla “Safe And Sound“ ni posle izlaska albuma nije prestala da raste, pa je spot za singl bio nominovan za dve MTV VMA nagrade. Na jednoj od popularnijih pesama sa albuma “Farrah Fawcett Hair“ gostovao je i Andre 3000 iz popularnog hip hop dua Outkast.

Povezana vest:  Damir Urban na koncertu u Beogradu dočekuje izlazak novog albuma

Bend je najveći uspeh ostvario izlaskom spota za singl “Kangaroo Court”. U spotu gostuje i američki glumac Darren Criss, a sam spot je grupi doneo i Grammy Best Music Video nominaciju, nakon čega su se pridružili Katy Perry na turneji po Severnoj Americi.

Nakon kraće pauze, objavili su singlove “Vowels”“My Name Is Mars”, “Venus&River” i“Levitate”, a sada nam stiže kompletno izdanje. Album ima 16 pesama, a one su:

  1. Space
  2. Swimming Pool Summer
  3. My Name Is Mars
  4. Venus & River
  5. Levitate
  6. Drop Everything
  7. Just Say When
  8. Girl Friday
  9. Gatekeeper Julie (feat. Jim Svejda)
  10. Only If You Want It
  11. Drifting
  12. Sunburn Surrender
  13. Vowels
  14. Good Enough
  15. Girl Friday (feat. Rick Ross)
  16. Swimming Pool Summer (THCSRS Remix)
Povezana vest:  Bir fest:Beograd da dobije ulicu Vlade Divljana

“Solarize” srpskoj publici je dostupan u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play servisa:

https://umrs.lnk.to/CapitalCitiesSolarize