Popularna britanska pop soul zvezda i megatalentovana pevačica Jessie Ware je u okviru svoje letnje evropske turneje pripredila  u ponedeljak, 27. avgusta muzički spektakl u Rovu kod Vojnog muzeja, na Kalemegdanu.

Onog trenutka kada je kročila na scenu, pojavila se neka posebna hemija između Jessie i publike, koju naglo zahlađenje nije omelo da dođe i uživa u muzičkom spektaklu.

Možda je sve bilo posebno magično zbog činjenice da je Jessie baš toga dana obeležava godišnjucu braka, pa je možda i to doprinelo da čitavo veče bude neverovatno emotivno.

Povezana vest:  Biberu menadžer zabranio da ima devojku nakon što je Selena dobila pretnje smrću

Naučila je Jessie Ware da izgovori „Hvala“, a kako je concert odmicao i hitovi se nizali, britasnka zvezda je s publikom delila i priče o tome kako joj je ćerka bila najveća inspiracija za poslednji album.

Publika je imala priliku da uživa u numerama kao što su “Say You Love Me”, “Wildest Moments”, “Tough Love”, “Running” i mnoge druge.

-Belgrade this is being pretty special! – rekla je nakon poslednje pesme sa set liste.

I onda se desilo nešto neverovatno. Naime poznato je da Jessie Ware na izlazi nab is, nikada. Ali beogradska publika naterala je da prekrši to pravilo! Kada je Jessie Ware otišla sa bine, prisutni su nastavili da aplaudiraju, pevuše njene pesme i da je neprestano dozivaju: “Jessie! Jessie!“. Članovi benda su već sišli s bine i pokupili deo svoje opreme, ali publika se i dalje nije pomerala. I tada se desilo pa slobodno možemo reči čudo. Bosonoga britanska pevačica je izašla na scenu u sjajan komentar.

“Please forgive, I am no’ a Diva, I just don’t do oncalls…But, this is because you literally wouldn’t shut up!”

Otpevala je „What You Wont Do For Love“ u akustičnoj verziji, a pesmama „Tough Love“ i „Hearts“ je zatvorila koncert koji će publika, siguni smo jako dugo pamtiti.

Povezana vest:  Počela prodaja ulaznica za Belgrade Calling

Za sve one koji možda ne znaju Jessie Ware je muzičku karijeru započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album “Devotion” koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu The Mercury Prize. Posle toga je sledilo mnoštvo nominacija i nagrada, kao i albumi “Tough Love” (2014) i “Glasshouse”.

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages

 

Povezana vest:  LP Elektro najavljuje novi album singlom „Teleportation“