Marko Louis je objavio svoj novi singl i spot pod nazivom „KAD JE NOĆ“ za izdavačku kuću Lampshade Media, koji istovremeno najavljuje nastavak regionalne turneje „Beskraj tour by Barcaffe“ sa koncertom u Nišu 14. septembra.

Pesma „KAD JE NOĆ“ je, posle kompozicije „EURIDIKA“, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu „EURIDIKA“ koji izlazi u oktobru. Spot je snimljen u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova i  koncipiran je na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret.

Povezana vest:  Marko Nikolić objavio novu pesmu koja bi mogla postati BOŽIĆNA HIMNA

„Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke „neškolske“ pokrete ali nikada nisam znao uz koju pesmu bi mogao to da snimim. Pesma „KAD JE NOĆ“ mi je imala pravi tempo i vibraciju za to“ izjavio je Marko Louis.

Povezana vest:  Koncert grupe Ola Horhe 29. Oktobra u Kulturnom centru Grada

Drugi singl najavljuje prvi Markov solistički koncert u Nišu 14.septembra u kultoj Banovini i to je nastavak regionalne turneju pod nazivom „Beskraj tour by Barcaffe“. Turneja obuhvata gradove Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljana i uskoro će biti objavljeni ostali datumi.

“ Jako sam srećan zbog divnih reakcija na nove pesme i što su koncerti uvek rasprodani. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove, da se družim sa publikom i da zajedno pevamo“ kaže Marko sa oduševljenjem.

Povezana vest:  Iva Ćurić snima spot za novi singl

Novi singl možete naći na Youtube i na svim digitalnim servisima. Karte za koncert u Nišu će moći da se kupe u sistemu www.gigstix.com i u VULKAN knjižarama (Roda Centar, SC Forum)