Postoje ekskluzivni klubovi, kultna mesta koja stvaraju karijere ili znače stepenicu više u karijeri svakog elektronskog umetnika, a postoje i lokacije koje su rezervisane samo za najbolje od najboljih. Nakon što je techno kraljica Nina Kraviz u maju ove godine nastupala na Kineskom zidu, 15. oktobra osvojiće još jedno od sedam svetskih čuda novog sveta, čuveni Ajfelov toranj u Parizu, i to u sklopu svetski poznate platforme Cercle! Ubrzo nakon toga, svoju nenadmašivu energiju doneće i u Beograd, grad u kome je napravila prve korake van rodne Rusije, jer stiže na No Sleep Festival u petak, 16. novembra!

Prvi sprat Ajfelovog tornja biće najpoželjnija lokacija 15. oktobra, gde će sibirska elektronska ikona Nina da stane pred publiku, dok će prisutne zagrejati rezidentkinja pariškog kultnog kluba Rex i deep house heroina Molly, koja će takođe u novembru da nastupi u okviru No Sleep Festivala! Cercle platforma, koja organizuje događaj, poznata je po svom konceptu da gostujući DJ nakon seta odgovara na pitanja publike i time se približava svojim fanovima i mladim umetnicima koji se ugledaju na velika imena. Upravo zbog familijarne atmosfere ovog koncepta, svi zainteresovani mogu da prate livestream ovih događaja, te će i prenos Nininog nastupa i intervjua biti dostupan na zvaničnoj Facebook stranici Cercle!

Povezana vest:  Rijana najavila objavljivanje novog singla

No Sleep Festival biće održan od 15. do 18. novembra u Beogradu na više lokacija, dok će se centralni događaji uz vrhunsku produkciju održati u Novom Hangaru u Luci Beograd.  Festival će predstaviti neke od najtraženijih svetskih, regionalnih i domaćih zvezda kao što su Fatboy Slim, Nina Kraviz, Cassius, Lee Burridge, Aleksi Perala live, Dax J, DJ Tennis b2b Marcel Fengler, I Hate Models, Marko Nastić, Molly, Pascal Walter, Petar Cvetković i mnogi drugi.

Povezana vest:  Kraljica palestinske tehno scene Sama Abdulhadi zaokružuje program Exitove No Sleep bine

Interesovanje raste: Iduće nedelje nove cene ulaznica!

Zbog velikog interesovanja, predviđeni kontignenti ulaznica su pred krajem, pa se već iduće nedelje u prodaji očekuju nove serije ulaznica po višim cenama. Trenutne cene za ceo No Sleep festival su 2590 za standardnu, te 4490 dinara za VIP ulaznicu, a prodaju se na blagajnama prodajne mreže Gigstix.com širom Srbije i onlajn putem sajta Nosleepfestival.com. Festivalske ulaznice biće menjane za narukvice koje omogućuju ulaz na sve žurke, tokom celog vikenda koji se proteže od četvrtka uveče do nedelje popodne, od 15. do 18. novembra, na više lokacija u Beogradu, počevši od tri velike žurke u Novom Hangaru u Luci Beograd, pa sve do aftera i dnevnih žurki u našim čuvenim klubovima kao što su Drugstore, 20/44, Šećer i drugi.

Povezana vest:  Nakon dve uzbudljive noći, Refresh večeras zatvaraju Arno Cost i Niggor!