sc_kg_018KONCERT SERGEJA ĆETKOVIĆA U ARENI

U prodaju pušten nivo 400

 

Sve ulaznice za nivo 200 za koncert Sergeja Ćetkovića rasprodate! Zbog velikog interesovanja, produkcijska kuća EventMedia od danas, srede, 24.11., odlučila je da u prodaju pusti i ulaznice za nivo 400 po ceni od 1400 dinara.

sc_kg_19Sergej Ćetković će po prvi put u svojoj karijeri održati koncert 10. decembra u Beogradskoj areni i time proslaviti značajan jubilej – 10 godina stvaralačkog rada.  Sergej se trenutno nalazi na turneji po Srbiji. Blizu 4000 posetioca u ponedeljak je ispunilo halu „Jezero“ u Kragujevcu i pevalo sa Sergejem hitove koji su obeležili njegovu karijeru ali i pesme sa novog albuma „2 minuta“. Kao gošća na koncertu pojavila se kragujevčanka Jelena Tomašević i sve prisutne iznenadila svojim izvođenjem pesme „Prsten na sto“. Za mnoge obožavaoce koncert nije bio gotov na kraju već su skoro dva sata posle ostali da se slikaju sa Sergejem i uzimaju autogram.

Povezana vest:  Kris Martin ne želi duet s Džastinom: Biber je ipak malo previše zgodan za nas!

Sinoć je pred isto tako ispunjenom salom do poslednjeg mesta, Sergej održao koncert i u Zaječaru dok će večeras nastupiti u Kruševcu. U petak, 26. novembra održaće koncert u Nišu a zatim 3. decembra i u Novom Sadu.

Cene karata:  VIP tribine 2.600 din; fan pit – 2.400 din; parter – 1.800 din, nivo 400 – 1.400 dinara.

Povezana vest:  Green Day snimili spot za 'Praskozorje 2. deo'