Jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce od 15. januara

 

exitProdaja ulaznica za jedanaesti Exit festival za srednjoškolce, po promotivnoj ceni od 4990 dinara, počinje u petak, 15. januara 2010. godine. Ulaznice će biti personalizovane, i kupovaće se lično u Gigstix prodavnici u Novom Sadu, a broj promotivnih ulaznica je ograničen.

Na ovaj način srednjoškolcima će biti omogućeno da kupe ulaznicu za Exit sa popustom od 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara. Pri kupovini promotivnih ulaznica za srednjoškolce, potrebno je doneti đačku knjižicu i lični dokument sa fotografijom(ličnu kartu ili pasoš). Ulaznice će biti personalizovane, sa imenom, prezimenom i fotografijom kupca i neće biti prenosive na druge osobe.

Povezana vest:  One Direction će pokoriti SAD

Ulaznice se kupuju lično u Gigstix prodavnici u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svaki kupac pri kupovini će biti fotografisan i dobija vaučer sa kojim će moći da podigne svoju ulaznicu u periodu od 5. do 11. jula na Exit festivalu. Sve detaljne informacije o prodaji i preuzimanju ulaznica za srednjoškolce mogu se pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com.

Povezana vest:  Kultni EKV albumi ponovo dostupni na digitalnim muzičkim servisima

Ulaznice za jedanaesti Exit festival, koji će se održati od 8. do 11. jula 2010. godine u prodaji su putem Internet sajta Gigstix.com, po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara, a broj ovih ulaznica takođe je ograničen.