U idiličnoj zimskoj atmosferi poznatog hotela u Beogradu, održana je konferencija za novinare na kojoj je ozvaničena saradnja između Olimpijskog centra „Jahorina“ i Lepe Brene. Folk zvezda, 29. decembra održaće prednovogodišnji koncert na zatvorenom na čuvenoj olimpijskoj lepotici Jahorini, koji brojni posetioci već sa nestrpljenjem očekuju.

„Sa velikim zadovoljstvom želim da najavim koncert naše najveće zvezde, Lepe Brene. Velika nam je čast što je Brena prihvatila naš poziv i što će svojim koncertom obradovati sve posetioce Jahroine. Ovim koncertom Jahorina proslavlja uspešan početak skijaške sezone. Izgradnjom novog sistema za osnežavanje uspeli smo da i ove godine otvorimo sezonu prvi u regionu, a poseta je više nego dobra. Svakim danom imamo 10 puta više skijaša nego prošle, rekordne sezone“, istakao je Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina.

Povezana vest:  GUARANA FOAM FEST 2012, Daren Emerson četvrti headliner Guarana Foam Festa

Lepa Brena istakla je da se posebno raduje što će svoju publiku obradovati prednovogodišnjim koncertom upravo na olimpijskoj planini. „Čast mi je što ću ponovo nastupiti na Jahorini i to prvi put od 1984. godine kada sam svojim solističkim koncertom otvorila Olimpijske igre u Sarajevu. Sigurna sam da ćemo i ove godine napraviti dobar provod, kao što ga pamtim te davne Olimpijade. OC Jahorina se potrudio da svim gostima obezbedi super ugođaj, dobru hranu, kao i neponovljivu planinsku atmosferu“, poručila je poznata pevačica.

Povezana vest:  DJ-evi i muzički producenti, spremite se! Organizatori Guča festivala raspisali javni konkurs kako “Kako zvuči beat u Guči”, prijave do 12. maja

Olimpijska planina Jahorina postala je sinonim za dobru zabavu, a brojni koncerti poznatih izvođača učinili su boravak na planini nezaboravnim. Pored raznovrsnog muzičkog sadržaja, svi posetioci tokom cele godine imaće priliku da uživaju u mnogim aktivnostima zabavnog i takmičarskog karaktera, koje je OC Jahorina pripremio za njih.