Legendarni reggae rock muzičar Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote nastupiće sa svojim saundsistemom 29. decembra u beogradskom klubu Soul Society-Stari Bitef. Karte za concert će biti u prodaji na samo veče nastupa.

Na ovom koncertu, beogradska publika će imati priliku da pored, sada već svima poznatih, hitova poput Glow Jah Light i Belly of the Beast, čuje i numere sa poslednjeg studijskog albuma Hornsman Coyotea-a „Sevengreen“ (izdat 2017. godine pod okriljem Ammonite Recordsa), kao što su Tone of your voice, Bells of Hate i Modern Age Slavery.  Horsman Coyote soundsystem: Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote – vokal, trombone, Đurđica Vali Gajić – prateći vocal I Martin Gak Martinees – DJ.

Povezana vest:  Džastin objavio treći singl, večeras putuje za Nemačku, sutra koncert u Berilnu

Da podsetimo, od izdavanja albuma pa do danas, objavljeno je čak 6 spotova za numere sa poslednjeg studijskog albuma „Sevengreen“. Pomenute spotove možete pogledati na zvaničnom youtube kanalu Hornsman Coyotea.

“Prošlo je godinu dana od kada smo svirali klupski koncert u Beogradu. Puno smo putovali u međuvremenu i vraćamo se sa mnogo novih utisaka i muzike. Rasvirali smo Severgreen i ovog puta biće plivanja po muzici, pevanja i skakanja po bini i oko nje. Jedva čekamo da se družimo. Ljubav svima! Vidimo se u subotu 29. decembra u Soulu”. – najavljuju nam uzbudljivo veče Kojot i članovi njegovog Soundsystema, Đurđica i Martin.

Povezana vest:  Rok festival na brodu Kolos