Četvrti Belgrade Riot festival biće održan 29.decembra od 20h u klubu Garaža. Na prednovogodišnjem pank druženju nastupiće Direktori, Dža ili Bu, NBG, SMF, Terrier i Blast 77.

Na samom kraju 2018.godine u klubu Garaža desiće se festival koji ni jedan panker u gradu ne treba da propusti – Novogodišnji Belgrade Riot festival okupiće bendove koji su bili nosioci pank scene sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina, ali neke nove bendove koji na pravi način nastavljaju beogradsku pank tradiciju. Tako će se na bini 29.decembra naći legendarni Direktori, Dža ili Bu, NBG i SMF, ali i Terrier i Blast 77.

Povezana vest:  Bastille potvrdili Exit, na Sea Dance dolaze Lost Frequencies!

„Očekujte ekskluzivne goste,dobru zabavu, druženje sa prijateljima koje ste ko zna kada videli na koncertima, jer ovo se ne propušta“ kažu organizatori festivala i pozivaju sve prave ljubitelje panka da u dobrom raspoloženju isprate 2018.godinu i daju podršku bendovima koji svojom svirkom i energijom i dalje pokazuju da su legende ovog žanra na ovim prostorima.

Povezana vest:  POGLEDAJTE NOVI SPOT GRUPE S.A.R.S.

Satnica festivala:

20h – BLAST 77

21h – DIREKTORI

22h – DŽA ILI BU

23h – NBG

00h – TERRIER

01h – SMF

Ulaznice za Belgrade Riot 4 po ceni od 600 RSD u prodaji su u Žila Shop-u, Felix Shop-u (TC Sremska) i Gradskom kutku. Na ulazu u klub Garaža 29.decembra, ulaznice će biti dostupne po ceni od 800 RSD.

Povezana vest:  Vlatko Stefanovski otvara Novobeogradsko leto 31. jula