Premijera spota grupe Veliki prezir 

VELIKI PREZIR - NikadjekrajU ponedeljak 18. januara u 20 časova na regionalnom MTV-ju, ekskluzivno pogledajte novi spot sastava Veliki Prezir za pesmu No no. Ova pesma se nalazi na novom albumu benda Nikadjekraj koji je objavljen za B92 u decembru prošle godine. 
Novi album sastava Veliki prezir jedno je od izdanja koja predstavljaju zrele plodove gotovo neprimetnog i tihog procesa unutrašnjeg razvoja benda u svim aspektima – od poetske i autorske prizme lidera Vladimira Kolarića, preko sviračke perfekcije bubnjara Roberta Radića i gitariste Roberta Telčera, do Borisa Mladenovića (Jarboli) koji je osim doprinosa na bas gitari svojim ko-producentskim potpisom, uz Sašu Jankovića, doneo i novu, kompleksniju i prefinjeniju zvučnu sliku.
Pored toga što nudi kolaž fantastičnih pesama prezentovan u skladnoj i kompaktnoj celini i time ispunjava prvi kriterijum za značajno delo, album Nikadjekraj predstavlja Veliki prezir kao punokrvni rock bend koji sa lakoćom lavira kroz niz heterogenih pod-formi, uključujući ne samo savremeni gitarski rock i pop obrazac već i west coast psihodeliju šezdesetih i sedamdesetih kao i post-rock nasleđe poslednje dve dekade, ostajući pri svemu tome savremen i tipično lokalan. I u tome je ovaj album uspeo – oslanjajući se na univerzalne žanrove, dosegao je autentičnost izraza, tako retku u današnje vreme. 
Bend će sledeći spot snimiti za pesmu Svi se spustite na pod čija će premijera takođe biti na MTV-ju.  
MTV Premijera je novi format koji ekskluzivno predstavlja najnovije numere iz regiona. Tokom sledeće nedelje, spot sastava Veliki Prezir No no biće emitovan čak 40 puta! MTV, sa licencom za emitovanje na teritoriji ex-YU, je snažno posvećen razvoju lokalne i regionalne muzičke scene.

Povezana vest:  Gibonni Acoustic 21. i 22. decembra u Sava centru