Nakon 13 godina pauze, najuspešniji reggae bend na Balkanu objavio je novi album „Ako ne znaš šta da radišˮ za izdavačku kuću Mascom. Povodom izlaska novog albuma, Del Arno Band će 9. februara održati veliki beogradski koncert u Domu omladine i prirediti publici događaj za pamćenje!

Prve recenzije su novi album Del Arno Band-a okarakterisale kao izdanje koji će zagolicati slušne centre slušaoca, razigrati im srca, ali i stihovima o aktuelnim društvenim temama pokrenuti ih da razmisle o svemu što nas okružuje.

Nakon više od 30 godina rada Del Arno Band i dalje donosi albume koji pevaju o relevatnim temama i na relevantan način. Razigranost u srcu, ali i prst na čelu su neminovni nakon slušanja ovog izdanja. (Hardwired Magazine)

U jednom intervjuu koji je nedavno objavljen, Jovan Matić je povodom izlaska novog albuma izjavio:

Povezana vest:  Nagrada "Godlike Genius" za grupu Blondie

„Ako ne znaš šta da radišˮ je album koji nam je omogućio da se „ponovo izmislimo“, a da pri tom  ostanemo svoji, da se odmah čuje da je to DAB bez konstatacije „eto njih ponovo sa istim konceptom“. Bila nam je itekako potrebna jedna radikalna promena, jedan novi početak. Ovo je „organik“ album kako ja volim da kažem, bend je jednostavno zasvirao, ja sam dodao svoje stihove i to je to. Vratili smo se osnovama, reggae-u kakav je bio kada ga je ceo svet zavoleo, kakav je bio kada sam ga ja zavoleo, jer takav nam treba i takav ima smisla. Album donosi deset priča povezanih u celinu, ograničili smo mu trajanje na 45 minuta, dakle na dužinu školskog casa i održali malo predavanje o našoj ljubavi prema muzici.

Novi album „Ako ne znaš šta da radišˮ nalazi se u prodaji u RECODSTORE Delta, MASCOMSTORE Čumić i u bolje snabdevenim prodavnicama. Karte za koncert u Domu omladine se do 1. februara mogu poručiti po promotivnoj ceni od 1000 dinara na svim tickets.rs prodajnim mestima. Nakon 1. februara, cena ulaznice iznosiće 1200 dinara, dok će na ulazu cena karte biti 1500 dinara.

Povezana vest:  Novogodišnji koncert Teofila Milenkovića 14. januara u Starom dvoru

Deezer: https://goo.gl/3z1BBU

Spotify: https://goo.gl/anrJAQ

iTunes: https://goo.gl/dYifbV

Google Play: https://goo.gl/wYidyo

CD izdanje možete poručiti na mascom.rs