1_MadonnaMadona otvorila teretanu u Meksiku

 

Kraljica popa Madona otvorila je u Meksiko Sitiju prvu teretanu u okviru svog najnovijeg brenda Hard Kendi Fitnes (Hard Candy Fitneš), u kome će bogati Meksikanci moći da pohađaju časove plesa i idu na fitnes u kompleksu koji se prostire na čak 2.787 kvadratnih metara.

Mnogo se spekulisalo o razlozima zbog kojih je Madona odlučila da lanac teretana koje planira da otvori širom sveta pokrene upravo u meksikčkoj prestonici koja ima velikih problema sa kriminalom, zagađenjem i saobraćajnim gužvama.

Povezana vest:  Kraj Exita uz prosidbu i vatromet

-Oduvek sam osećala povezanost sa Meksikom zbog velike ljubavi i interesovanja koje gajim prema Fridi Kalo i njenim delima – izjavila je Madona agenciji Rojters.

Na otvaranju se pojavilo mnogo njenih fanova koji su hteli da je ugledaju bar na tren, a među zvanicama koje su prisustvovale proslavi bili su gradonačelnik Marselo Ebrard i sin najbogatijeg čoveka na svetu Karlos Slim Domit.

Povezana vest:  Kvartet "Il Divo" večeras u Kombank areni

Neki od najsrećnijih su unutar teretane imali čast da im Madona pokaže nekoliko plesnih koraka koje su zatim zajedno sa njom demonstrirali na bini.

Kraljica popa izjavila je da je pred njom prebukirana godina, jer već u planu ima snimanje novog filma i albuma na kome sarađuje sa poznatim umetnicima.