Pop pevačica Tijana Bogićević održaće 12. aprila veliki solistički koncert u beogradskoj Kombank Dvorani, nekadašnjem Domu Sindikata. Ovo će biti prvi put da će publika u Beogradu uživo čuti pesme sa Tijaninog aktuelnog albuma „Čudo“, sa koga su se izdvojili hitovi „Hajde onda ništa“, „Bezuslovno“, „Ti imaš pravo“ i drugi.

Nakon više nego uspešnog prvog solističkog koncerta održanog u Narodnom pozorištu u Novom Sadu, priliku da uživa u izuzetnom vokalnom i scenskom performansu, imaće i publika u Kombank Dvorani.

– Još uvek sam pod snažnim utiskom i emocijom koju su na mene preneli svi ti divni ljudi, koji su u glas sa mnom pevali pesme sa mog albuma „Čudo“. Svaki susret sa publikom me posebno raduje, jer su ljudi koji vole i slušaju moju muziku pokazatelj da nisam pogrešila kada sam, vođena isključivo srcem, a ne trendovima, radila na ovim pesmama. Sa velikim zadovoljstvom vas pozivam da i u Beogradu nastavimo tu magiju, da zajedno pevamo i doživimo jedno nezaboravno veče – kaže Tijana.

Povezana vest:  Concha Buika u Beogradu

Prvi album Tijane Bogićević koji nosi naslov „Čudo“, svetlost dana ugledao je prošlog leta, vrlo brzo je našao put do srca publike i ostvario ogroman uspeh. Pesme „Bezuslovno“, „Ti imaš pravo“, „Nekako, nikako“ i „Samo ne ćuti“  pravi su radijski hitovi, a posebno se izdvojila pesma „Hajde onda ništa“ koja ima više od milion pregleda na YouTube-u. Pored toga, Tijana je publiku iznenadila i projektom „Čudo Live! Session“ kada je nove pesme predstavila u „live“ i „akustičnim“ izdanjima.

Povezana vest:  Niš: Doček na trgu sa Goranom Bregovićem

Tijana Bogićević bila je predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije 2017. godine u Kijevu, gde je nastupila sa pesmom „In Too Deep“. Tom prilikom pobrala je simpatije brojnih pratilaca i ljubitelja ove manifestacije, koji od tada prate njen rad. Upravo Evrovizija je bila ta koja joj je dala „vetar u leđa“ da završi rad na svom prvom albumu i tako poveća popularnost koju je stekla hit singlovima „Tražim“ i „Čudo“.

Povezana vest:  Britanska atrakcija „Jive Aces“ na Nišvilu 2011, Gde swing sreće rokenrol

Predstojeći koncert u Beogradu predstavlja nastavak koncertne turneje „Čudo“ i krunu desetogodišnje solo karijere Tijane Bogićević. Publika na koncertu može očekivati pravo muzičko „čudo“ kroz sinergiju kvaliteta – kada je reč o zvuku, jedinstvene emocije i snažnih pesama, čiji stihovi nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, putem sajta tickets.rs i na blagajni Kombank Dvorane.

PHOTO: Sever Zolak