„Isuse Bože! Zar ste svi tu došli zbog mene? Hvala nebesima, trebalo je samo 23 godine da se ovo dogodi. Splite volim vas!“

Tim rečima je Nina Badrić  započela koncert u  splitskoj areni. Vidno uzbuđena i emotivna muzička diva već je s prvim taktovima pesme „Rekao si“ digla  arenu na noge. Nina Badrić je došla pred prepunu splitsku arenu bez gostiju i otpevala koncert svoje karijere.

Povezana vest:  Nataša Bekvalac i Ognjan Radivojević u Magacinu u sredu, 7.marta

Nakon impozantnog početka uz „Rekao si“, program se nastavio s pesmama „Dat će nam Bog“ i „Moje oči pune ljubavi“, a dalje su se redali samo svevremenski hitovi poput „Za dobre i loše dane“ „Ako kažeš da me ne voliš“ , „Nije mi svejedno“, do  pesme „Cipele“ kada je Nina  bila jedina obasjana u mračnoj dvorani, no svetlo joj nije ni trebalo da oseti emocije svoje verne publike koja ju je pratila u reč. Nastavila je dalje uz „Dodire od stakla“.

Povezana vest:  U Kragujevcu koncerti Bajage, Georgieva, Masima, Divljana

.Gotovo tri sata Nina je nizala sve svoje hitove, a publika ju je nagradila tako što ju je tri puta vraćala na bis, a u jednom trenutku je izjavila da se oseća kao Zdravko Čolić u najboljim danima.

Nina Badrić će u ovoj godini napraviti veliku turneju po Srbiji,koja će osim Beograda i Novog Sada  obuhvatiti još nekoliko gradova .

Povezana vest:  Pevač Kilersa objavljuje debi solo album

PHOTO: Maja Prgomet