Nakon dve Gremi nominacije, hitova koji su osvojili svet, poput „Best Friend“ i „Drinkee“, kao i albuma prvenca koji ih je vinuo među zvezde, sastav Sofi Tukker spreman je na sledeći korak i drugi album, a prvi nagoveštaj sledećeg izdanja jeste novi singl i video „Fantasy“. Ovaj hit u najavi, objavljen pre svega tri dana,  broji već preko 200 hiljada pregleda. Sa opravdanim epitetima poput „šareni“, „energični“ i „talentovani“, razumljivo je da su članovi ovog sve popularnijeg dvojca koji čine Sophie Hawley-Weld i Tucker Halpern težili perfekciji, a rezultat je video spot u kome se realnost i fantazija prepliću, uz spektakularne vizuelne momente!

Energični duet je u jednom meksičkom kanjonu pronašao mesto koje izgleda kao da nije sa ove planete – vodopade i stenovite formacije sa termalnim izvorima, kojima su dodati elementi fantazije. U svom predanom maniru, članovi benda, Sophie i Tucker izveli su sve akrobacije sami, bez kaskadera, iako ih je to par puta stavilo u nezgodan položaj, dok je atmosfera u spotu nalik spoju staromodnog Indiana Jonesa i futurističkog Avatara. Svoju sposobnost, da spoje „nespojivo“ i sa hitmejkerskim dodirom isprepliću razne žanrove, Sofi Tukker doneće na brojne festivale širom sveta, među kojima su američka Coachella, holandski Down The Rabbit Hole, ali  ovogodišnji EXIT festival!

Povezana vest:  Guano Ejps na festivalu Masters of rok

Novi singl predstavlja ujedno i novo poglavlje za Sofi Tukker, koji su svoju prethodnu „muzičku eru“ obeležili uspešnim albumom prvencem „Treehouse“, nominovanim na ovogodišnjim Gremijima za najbolji dance/elektronski album, dok se njihovo ime prvi put pomenulo na ovoj prestižnoj ceremoniji 2018. godine, kada je njihov hit singl „Drinkee“ bio takođe nominovan za Gremi nagradu.

Povezana vest:  10 000 posetilaca na Supernatural festivalu

Nestaju ulaznice sa 55% popusta – uskoro nove cene!

Sve brže nestaje serija EXIT ulaznica po ceni od 6.490 dinara, koja i dalje donosi visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! Aktuelna cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, sada iznosi 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za FAN PIT. Trenutna cena GOLD VIP ulaznica za prvu noć je 12.000 dinara.  Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije festivala, EXIT Trip, u prodaji su i turistički paketi koji obuhvataju ulaznicu, smeštaj i prevoz.

Povezana vest:  Kejt Mos odlazi u rokerke

Petrovaradinsku tvrđavu na narednom izdanju EXIT festivala od 4. do 7. jula pohodiće neka od najaktuelnijih imena, ali i žive legende svetske scene, među kojima su rok titani The Cure, te Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Sofi Tukker, Lost Frequencies, IAMDDB, Tom Walker, Maceo Plex, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo & The Illegals, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Whitechapel, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos, kao i druga velika imena koja će biti objavljena u narednim nedeljama.