Kultni trance izvođač Deedrah/Trancewave nastupiće u beogradskom klubu Anderground u subotu 13. aprila s početkom od 23 h.

Ljubitelji starijeg trance zvuka biće u prilici da uživaju u live setu jednog od najpoznatijih artista ovog žanra, koji po prvi put nastupa u Srbiji!

Transwave, legenarni projekat iz Francuske osnovan je u septembru,1994. u sastavu koji su činili
Frederic Holyszewski i Christof Drouillet.
Iste godine izdali su svoj prvi singl za Transpact i u godinama koje slede, imali su nekoliko izdanja i tri albuma, među kojima su i singlovi “Land Of Freedom”, “Hypnorythm”, “The Outerspace” i drugi.
Deedrah, predstavlja solo projekat iza koga stoji Frederic ‘Dado’ Holyszewski, verovatno svima najpoznatiji po remixu koji je uradio za Shakta – Lepton Head, koje je ujedno i njegovo prvo zvanično izdanje pod tim imenom, koje je takođe jedno od najvećih klasika Goa Trance zvuka, ikada!
Frederic ‘Dado’ Holyszewski, koji je će nastupiti na ovoj retro trance žurci u klubu Anderground, stoji iza još nekoliko poznatih projekata: “Synthetic”, “Cypher”, “Dandandado”, “The Good The Bad and the Ugly”, “Kaledoid”, “Krome Angels”.

Povezana vest:  Rijana na turneju "777" povela 250 fanova u svom avionu

Ovaj čuveni izvođač iza sebe ima toliko klasika, sa raznim projektima, da bi ih culi sve, celo veče njegovih izdanja ne bi bilo dovoljno!  U subotu 13. aprila imamo priliku da čujemo njegova dva najvažnija projekta, Transwave i Deedrah, uz domaću podršku USB ekipe koju čine MarkPanic, Filip Nikolaević i Mića.

Karte se mogu kupiti pretprodaji na sledećim lokacijama; DD Tickets: Strahinjića Bana 22,online preko: http://www.ddtickets.rs/. i u EMMI prodavnicama: www.emmi.rs

Povezana vest:  Upoznajte Hip hop kulturu – 2HOT4STAGE FEST 2022

Više o ovom događaju možete pročitati na zvaničnom Facebook eventu:

https://www.facebook.com/events/569716646845580/?active_tab=discussion