Sanjaćemo sa Still Corners u Beogradu, ali ovo ne sanjamo: za njihov koncert ulaznice su skoro rasprodate! Kupite ulaznicu što pre ukoliko želite da čujete ovaj fantastični dream pop/synth pop duo 7.maja u Domu omladine!

Ogromno interesovanje za prvi koncert benda Still Corners u Beogradu vlada od samog početka, a koju nedelju pred njihov nastup u Domu omladine organizatori pozivaju fanove da požure, jer lako mogu da ostanu bez svojih ulaznica: „U poslednjih nekoliko meseci često se dešava da ovaj bend rasprodaje koncerte. Nedavno su imali turneju po Aziji gde su njihovi koncerti bili krcati, premeštali su ih u veće sale, a ista stvar se dešavala i na koncertima u Evropi. Publika je očigledno svesna toga koliko se magije krije u njihovom zvuku i ne želi to da propusti!

Povezana vest:  INNA stigla u Beograd

Koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda će po svemu sudeći biti rasprodat , i to vrlo brzo, jer na njihovu „sanjalačku“ pop magiju nije imuna ni Beogradska publika. „Mi nismo iznenađeni“ dodaju organizatori: „Od samog početka nam je bilo jasno da ovaj bend zavređuje pažnju publike, a sada se to i potvrđuje. Oni koji žele da ih čuju, neka odu po svoje ulaznice što pre!“

Povezana vest:  Bono demantuje da je bolestan

Still Corners je projekat koji zajedno realizuju Greg Hjuz (Hughes) i Tesa Marej (Tessa Murray), pod uticajima koji obuhvataju vanvremenske eksperimente Vangelisa, ekspanzivne i  filmske zvuke Enja Morikonea i glamurozni sint pop osamdesetih. U Beograd dolaze u okviru promocije svog najnovijeg izdanja „Slow Air“. Ovaj album budi atmosferu po kojoj su Still Corners poznati i nastavlja put ovog benda kroz „sočno“  i eterično izdanje inspirisano vatrom američkog zapada. Still Corners raduju se svom prvom dolasku u Beograd i rasprodatom koncertu: „Nadamo se da ćemo posle ovog koncerta imati tu još više fanova, daćemo sve od sebe!

Povezana vest:  Nominacije za Gremije 1. decembra

Kao podrška Still Corners u Domu omladine nastupiće naša poznata kantautorka Ana Ćurčin. „Radujem se da ću svojim nastupom otvoriti koncert ovog sjajnog britanskog dua koji nam donosi dream pop u beogradsko sivilo“ kaže Ana pred nastup u Beogradu, srećna što će nastupiti pred punim Domom omladine.

Nemojte propustiti priliku da sanjate sa Still Corners i Anom Ćurčin, požurite po svoje ulaznice i vidimo se u sali Amerikana Doma omladine Beograda 7.maja u 20.30h!

Ulaznice za koncert po ceni od 1200 RSD mogu se kupiti putem prodajne mreže Ticket Vision-a, kao i online na www.tickets.rs .

Organizator koncerta: Charm Music Serbia