Guda Iz Huda, jedan od alijasa reperke Mimi Mercedez, još jednom je pokazala kako izgeda prava žurka na Balkanu, ili, njenim rečima, „hood luksuz“. Numera „Guda Žurka“ predstavljacypher u kome se okupljaju sva četiri alijasa – Guda Iz Huda, Mimi Mercedez, Sestra Drugarica i Kobasti Koblenc i danas predstavljaju spot u kome su se okupile!

 

Ako je publika ikada bila zbunjena različitim imenima domaće reperke, ona je danas razrešila misteriju. U spotu za numeru „Guda Žurka“ pojavljuje se u sve četiri uloge i opravdava titulu najpopularnije reperke u Srbiji repujući na četiri različita načina, prepoznatljiva za svaki od alijasa.

Povezana vest:  Lista 10 najprodavanijih singlova u SAD

Mimi Mercedez je objasnila da je Guda Iz Huda jedina reperka koja može da joj parira, a u prvi plan ističe se jedna od njihovih zajedničkih karakteristika – beskompromisno će izneti svoj stav! Bez obzira na različite performativne uloge, njen uticaj u muzici regiona sada se smatra pokretom.

Guda Iz Huda predstavila je ranije ovog meseca „Guda“ EP koji okuplja remastere njenih najvećih hitova i numera koje su izazvale najveću pažnju muzičke javnosti, uz dve nove pesme. Osim naslova kao što su „Napucane Svinjice“, „Nek Izgori Sve“, „Suši“ i „Crna Marama“, Guda je fanove obradovala i sa dva nova – „Guda Gang“ i „Guda Žurka“.

Povezana vest:  Muzički projekat Belgradeyard objavio album LOST

Osim što ih upoznaje sa različitim stranama svoje ličnosti, Mimi fanovima predstavlja svoju ekipu, njihov način rada i u potpunosti im pruža uvid u svoj svet, što je upravo jedan od razloga zbog kojih ljubitelji njene muzike pomno prate i iščekuju svaki novi korak. „Odlučila sam da konačno objavim ceo Guda opus, jer je ta druga strana moje ličnosti želela da izađe na površinu. Mislim da će moji fanovi biti previše srećni što su se najjače reperke konačno udružile i snimile sajfer“, objasnila je ona o novom EP-u.

Povezana vest:  Stonsi priredili nastup iznenađenja u Los Anđelesu