Regionalno putešestvije jubilarnog X Bedem festa i dalje traje, početak festivala se jako bliži, dok iz organizacije poručuju da su na talasima pozitivne i radne energije i da baš uživaju.

“Sjajno je obilaziti region, sretati se sa starim prijateljima, ali i sticati nove kontakte i nova poznanstva”, ističu iz organizacije.”Naročito nas raduje činjenica da se o Bedem festu govori u Ljubljani, Zagrebu, Zaboku, Skopju, Sarajevu, Novom Sadu, Beogradu i da se naša baza fanova iz dana u dan sve više širi”, nastavljaju iz organizacije.

Povezana vest:  Nikol Šerzinger: Fokusirana sam na karijeru, a ne na brak

“Budućnost Bedem festa je utemeljena upravo u regionalnim okvirima, svakog dana imamo veliki broj sastanaka i susreta, u međuvremenu je nastalo toliko ideja”, radosni su iz organizacije.

“Uzimajući u obzir okolnost da je Bedem fest mjesto ekskluzivnih i premijernih nastupa, nastavljamo u tom pravcu” poručuje Petar

“Bojana Vunturišević će imati svoj premijerni nastup u Crnoj Gori upravo na Bedem festu i jako se raduje. Riječ je o veoma autentičnoj ženskoj personi u pravom smislu te riječi, iza koje stoje fantastičan glas, posvećenost, posebna energija inspirativna naročito za mlađe posjetioce i mlađu publiku, što je i smisao našeg festivala”, ističu iz organizacije.

Povezana vest:  Nataša Bekvalac održala veliki novogodišnji koncert u rodnom gradu

“Igor Vince je neko čije vrijeme tek dolazi i uvjereni smo da će nastup ovog sjajnog muzičara i njegovog neobičnog benda u kome dominiraju pripadnice ljepšeg pola predstavljati pravo osvježenje u vrelim i sparnim ljetnim večerima tokom održavanja Bedem festa. Za sve one koji nijesu čuli za ovog sjajnog muzičara, topla preporuka da odmah poslušaju neku od pjesama, poput Sve je u redu draga, Zaboravili smo da živimo…Igor jednostavnim riječima i toplim notama, ritmom, melodijama tjera vaše tijelo na gibanje, na ples, igru…Mnogo se radujemo da našoj publici podarimo uživanje uz ovog sjajnog muzičara”, ističe Petar.

Povezana vest:  Van Morison izjavio: Znam tu ženu, ali dete nije moje

“Zarazna energija Bedem festa se širi iz dana u dan. Jedva čekamo da javnostima podijelimo nove informacije”, ponosan je Petar.