Planetarno popularni bend Garbage prirediće, sasvim sigurno, uz predgrupu Autopark, nezaboravan doživljaj svojim obožavaocima 28. juna na bazenima „11. april“ u Beogradu, a izvesno je da koncert neće propustiti ni mnoge ovdašnje kolege.

 Čuveni srpski pop-rok muzičari neskriveno se raduju prvom dolasku Garbagea u Beograd, a  drugom u Srbiju (nastupali na Exitu 2005). Upravo na taj sjajan festivalski nastup u svom video pozivu podseća Maja Cvetković, lider benda E-play.

„Na Exitu je bilo fenomenalno“, ističe ona, uz poruku pred koncert u petak – „Vidimo se“.

 Ana Stanić je više nego konkretna.

Povezana vest:  Suzan Bojl traži čoveka svojih snova

„Ne propustite Garbage 28. juna na bazenima ’11. april’ u Beogradu“, poručila je plavokosa pevačica.

Aleksandar Petrović, popularni Aca Seltik, frontmen Orthodox Celtsa, u svojoj video poruci je podrobno objasnio zbog čega je grupa Garbage važna za svetsku muzičku scenu:

„Garbage su jedan od onih bendova koji su obeležili, pre svega, devedesete godine. Ono što je vredno u njihovoj muzici je to da su i van okvira tih devedesetih, takve kakve su bile, uspeli da naprave nekoliko pesama koje su ostale vanvremenske i primenjive u svim uslovima i epohama. Ne možemo da pričamo o rokenrolu, a da ne pomenemo grupu Garbage u superlativu“, ovako je počeo inspirisani Aca Seltik, a zatim bacio akcenat na pojavu i značaj Širli Menson kao lidera benda.

Neusmnjivo je i da će odlično zagrevanje u petak za Garbage pružiti beogradski alternativci Autopark predvođeni Ognjenkom Lakićević, koji će sledeće godine obeležiti dve decenije postojanja.

Povezana vest:  Adam Lambert u seriji “Slatke male lažljivice”

Ulaznice za beogradski koncert grupe „Garbage“ su u prodaji, po ceni od 2.900 dinara, putem Ticketvision-a i online na www.tickets.rs.  

Organizator koncerta: Charm Music Serbia