Pančevački punkrock/powerpop bend Sindrom objavio je svoj debitanski album pod nazivom ,,Navodna ljubav“. Sindrom promoviše album zajedno sa trećim spotom za numeru ,,Želim da sam s tobom“.

Bend Sindrom nastao je početkom 2016.godine, iz želje da se autorskom muzikom iskaže bunt prema lošim stvarima koje okružuju mlade u društvu kao i da bi se ukazalo na njihove probleme, ali kroz optimističnu prizmu koja će ih motivisati da na svojim problemima rade. U svom radu ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i izazovu osmeh na licu. „Sindrom se  putem simptomatičnih tema širi na sve slojeve društva u cilju razvoja kritičke misli kod pojedinaca i većih grupacija obuhvaćenih ovim sindromom novog poretka“.  Članovi benda su Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka Jimmy Dodočić (bas gitara i prateći vokal), i Jelena Coja Vajović (bubnjevi). Nastupali su na Belgrade beer festu 2017.godine,  učestvovali na Bunt rok festivalu – RTS 2017.godine gde su stigli i do finala, a ponosno ističu i da su bili deo Beer Gardena 2018., festivala Dev9t (2018, 2019), Bass player festivala (2018, 2019), Rokerijade kao i Gašinih akorda gde su bili i pobednici. Svirali su širom Srbije i delili bine sa nekim od najvećih domaćih bendova (Riblja Čorba, Mortal Kombat, Iskaz, Direktori, Samostalni Referenti, Trigger, Hadži prodane duše, Buč kesidi…).

Povezana vest:  Sven Väth uz žurku sezone u Beogradu nastavlja novembarsku tradiciju!

Početkom 2019. godine Sindrom je objavio dva spota i singla koji se nalaze na albumu za numere ,,Ona ima dečka“ i ,,Rokenrol je život moj“. Sada publici predstavljaju i svoj treći video za pesmu „Želim da sam s tobom“ kojim obeležavaju i izlazak svog debi albuma „Navodna ljubav“.
Materijal koji se nalazi na albumu obeležava period sticanja iskustava kako u muzičkim vodama tako i u ovim našim životnim kažu članovi benda o svom novom izdanju i dodaju: „Iskustva su različita, a svako iskustvo nam probudi neko određeno osećanje koje mi kroz kreativnost želimo da iskažemo. Da li su to tuga, sreća, ljubav, bol ili neke druge prepreke u životu svih nas, publika to svakako može da oseti kroz naših 10 pesama na albumu. Ime albuma nismo dugo birali, ali nam je bilo potrebno vreme da shvatimo da stvari za koje smo mislili da su prave možemo nazvati upravo tako: ‘Navodna ljubav'“.

Povezana vest:  4. DIET PLUS GRAND FESTIVAL, Adil pobednik Grand festivala!

Album je snimljen u pančevačkom studiju „3×2″, produkciju potpisuju Stefan Gaćeša i Dejan Sredić a izdanje je objavljeno za „Take It Or Leave It Records“. CD izdanje „Navodna ljubav“ može se kupiti u radnji „Multimedija“ u Sremskoj, kao i u „Vulkanu“ i „Dallas Recordsu“ u Knez Mihailovoj ulici.

Nakon koncertne proocije albuma održane  6. jula u Centru alternativne kulture 3×2 u Pančevu, Sindrom će imati veoma aktivno leto. „Tokom leta nas očekuje dosta nastupa, kako na festivalima tako i u klubovima širom Srbije i regiona, sviraćemo i u Kraljevu (Rock ordinacija, 11. Jul), Kragujevcu (Dom omladine, 12. Jul), Čačku (Mančula, 13.jul), Požegi  (PoRock festival, 14.jul) i u Zemunu na Munzik fest-u (19.jul), i 16.avgusta smo na Beer festu, a veliko nam je zadovoljstvo da najavimo da ćemo 11.avgusta svirati kao predgrupa YU grupi na EX YU Festu u Starčevu!“ kaže Miomir Mikri Adamović i najavljuje za kraj ove godine povratak u studio i rad na novom materijalu.

Povezana vest:  MTV presents GODSKITCHEN