Počelo prikazivanje “The Money and The Power” by 50 cent

50_cents_mtvMuzički TV kanal MTV SRBIJA počeo je sa prikazivanjem nove emisije 50 Cent: The Money and The Power (Novac i moć). To je rijaliti šou u kome će Fifti nekome da pokloni 100  000 dolara, ako veruje da će u budućnosti biti dobar „preduzetnik“. Okupio je četrnaest kandidata za koje misli da su ambiciozni, štedljivi, pametni i da umeju da igraju po pravilima. Termin emisija: četvrtkom u 22.00.

Povezana vest:  Koncert Brajana Ferija pomeren za septembar

Zvezda rep muzike 50 Cent nastupiće u Beogradskoj areni 01. aprila 2010. godine u sklopu turneje kojom predstavlja upravo objavljeni album „Before I Self Destruct“. Koncert organizuju Arena Beograd i Avalon Produkcija. Ovo će biti drugo gostovanje 50 Cent-a u našoj dvorani. Prvi put je nastupio u Beogradskoj areni 06. novembra 2006. godine kada je arena zvanično počela sa svojim aktivnim radom.

Povezana vest:  Uz EXIT kartu na Juliette Lewis i Skunk Anansie na drugom Revolution festivalu u Temišvaru

Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su od petka 25. decembra, po cenama: 2250, 2500, 2750 i 2950 dinara, na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, SKC – knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs   .  Predviđeno je stajanje na parteru i Fan Pit prostor ispred bine.