Avril muku muči s albumom zbog bivšega

Avril-Lavigne-Black-Star-adAvril Lavigne, nekadašnja pop punk princeza, požalila se da je zbog razvoda dovedeno u pitanje snimanje njenog novog albuma. 
Avril i njen suprug Deryck Whibley iz kanadske grupe Sum 41 zajedno su radili na novom materijalu popularne pevačice, ali kad je ljubav pukla, zakomplikovale su se i stvari oko novog albuma. 
Avril (25) je pomerila datum izlaska albuma jer je situacija u studiju, od oktobra kad je mlada zvezda predala papire, navodno neizdržljiva. 
-Što je gora situacija na sudu, gore je i u studiju. Prvih osam pesama napravili su glatko jer su se tad super slagali, međutim imaju ogromnih problema s ostatkom set liste. Album će biti sjajan ako uspeju da odvoje privatne probleme – otkrio je izvor magazinu Toronto Sun. 
Album se zove ‘Pink Crust’, a za produkciju je zadužen Deryck. Prema dobro upućenim izvorima, Avril i Deryck sad razmišljaju da od izdavačke kuće zatraže produženje datuma izlaska. 
Deryck je zatražio da se njihova zajednička imovina raspodeli, a želi da izvuče i pravo na alimentaciju, što je navodno dodatno razbesnelo vlasnicu planetarno uspešnih hitova ‘Complicated’, ‘Sk8er Boi’, ‘My Happy Ending’ i ‘Girlfriend’.
Deryck i Avril venčali su se 2006. godine. 

Povezana vest:  Novi spot Alekse Jelića