Jelena Rozga i Toni Cetinski vas pozivaju na Music Week festival na Ušću

Prvo letnje beogradsko izdanje festivala Music Week stiže uskoro! Nakon Beer Festa, od 23. do 25. avgusta, na istom mestu – na Ušću, ljubitelji popularne muzike imaće priliku da uživaju u nastupima više od 15 najvećih domaćih i regionalnih zvezda, i to – besplatno! Potrebno je samo da skinu besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp koja će služiti kao propusnica.

Među zvezdama koje otvaraju Music Week 23. avgusta je Jelena Rozga, koja je svojim fanovima poslala specijalni poziv.

 

View this post on Instagram

 

#GIVEAWAY #JelenaRozga & #BelgradeMusicWeek = dobitna kombinacija! ?23.08. ?Ušće, Beograd Osvojite 2×1 “All You Can Drink VIP PASS” za prvi dan festivala, kada nastupaju: Dragana Mirković, Tony Cetinski, Jelena Rozga, Saša Kovačević i Dženan Lončarević. Potrebno je da: 1. Zapratite @musicweekfestival 2. Napišite u komentaru koju pesmu ćete pevati zajedno sa Jelenom Rozgom na Ušću. 3. Na story postavite spot, napišite naziv ili snimite sebe kako pevate tu pesmu i dodajte: “Avgust na Ušću” i tagujete @musicweekfestival (profil mora da vam bude otključan) Najkreativnije story-je repostujemo. ? Giveaway traje do nedelje 11.08. do ponoći, pobednike objavljujemo 12.08. na našem story-ju. Belgrade Music Week ?23-25.08. ?Ušće, Beograd ?Slobodan ulaz uz besplatnu mobilnu aplikaciju (Uskoro KeepApp, vaša ulaznica za Music Week) Više informacija na www.musicweek.rs #MusicWeekFestival #CloudFestivals#MassiveAndFree #JelenaRozga

A post shared by Belgrade Music Week (@musicweekfestival) on

U petak, 23. avgusta, nastupaju i Dragana Mirković, Saša Kovačević, Dženan Lončarević i Toni Cetinski, koji je u svojoj video poruci pozvao Beograđane i goste Beograda da se još jednom fenomenalno provedu u srpskoj prestonici.

Dan kasnije, subota 24. avgust, rezervisan je za nastupe Harija Mata Harija, Nine Badrić, Lepe Brene, Ace Lukasa i Darka Lazića.

Povezana vest:  STING SA SINOM NA BINI KOMBANK ARENE 17. SEPTEMBRA

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Za  posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zoni. ALL YOU CAN DRINK VIP PASS omogućava  neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP-u, a može se nabaviti po promotivnoj ceni od 2500 dinara na svim prodajnim mestima tickets.rs.

Povezana vest:  Leo Martin sa vojnim orkestrom otvara Mikser