Coca-Cola je na tržište nedavno izbacila specijalno dizajnirane promotivne limenke na kojima se nalaze likovi popularnih muzičkih zvezda: Sare Jo, Bojane Vunturišević, grupe S.A.R.S i Leona i tako najavila uzbudljivu muzičku jesen. Upravo su oni ambasadori i mentori talent show-a Discovered by Coke u kom će imati važnu ulogu.

Prijavljivanje za talent show Discovered by Coke  je jednostavno i odvija se u nekoliko koraka. Potrebno je kupiti jedno od promotivnih pakovanja Coca-Cole, na kojima se nalazi kod. Zatim kreirati profil na web sajtu www.discoveredbycoke.rs, uneti promotivni kod i izabrati mentora i jednu od ponuđenih pesama. Zatim snimiti video sa svojom izvedbom pesme i postaviti na web sajt. Svaki od mentora će imati zadatak da izabere tri najbolja kandidata, dok će se glasovima publike, izabrati 13.polufinalista. Najboljih 13 očekuje Boot Camp u oktobru, gde će ih mentori podučavati veštinama istinskih muzičkih zvezda. Finalisti takmičenja će nastupiti na velikom završnom koncertu, a pobednika talent show-a očekuju vredne nagrade: singl i spot u 2020., jednogodišnji ugovor sa produkcijskom kućom Bassivity i novčana nagrada u iznosu od 5000 EUR.

Povezana vest:  HIP-HOP FESTIVAL „BASSIVITY DIGITAL SHOWCASE" U SUBOTU U MIKSER HOUSEU

,,Coca-Cola je sinonim za najpoznatije osvežavajuće piće na svetu, a kao kompanija, uvek smo bili i bićemo podrška talentovanim ljudima i snažno podržavamo njihove ambicije da postanu prave muzičke zvezde. Zato smo odlučili da pokrenemo Discovered by Coke, u želji da pronađemo i afirmišemo istinske muzičke talente i pružimo im priliku da ostvare svoje snove.’’, izjavio je Martin Atanasovski, iz kompanije Coca-Cola.

Povezana vest:  Željko Bebek priprema koncertne spektakle

Pored vredne nagrade koja očekuje pobednika, i sve one koji budu glasali za svoje favorite tokom čitavog takmičenja, očekuju pokloni: ulaznice za finalni koncert, upoznavanje sa mentorima, promotivne majice sa njihovim potpisom…

,,Svi mentori su veoma uzbuđeni i jedva čekamo da kandidatima prenesemo svoja iskustva i znanja o pevanju, artist menadžmentu, scenskom nastupu, i muzičkoj produkciji. Sigurna sam da će Discovered by Coke otkriti nove sjajne pevače koji će dobiti fenomenalnu priliku da ostvare svoje snove.’’, kaže Sara Jo, poznata pevačica.

Povezana vest:  Grupa "Gregorian" sutra u Centru "Sava"

Nakon Boot campa, glasovima mentora i publike, biće izabrano 4 finalista koji će nastupiti na završnom koncertu. Zatim će glasovima publike i žirija biti izabran pobednik Discovered by Coke, koji pored singla i novčane nagrade dobija priliku da započne blistavu karijeru u muzičkoj industriji.