Najnoviji singl „Krugovi“ benda Zemlja Gruva nastao je u u studiju Gruvlend kao plod saradnje, Milovana Boškovića, Zoe Kide, Marka Vlajčića, Dušana Sarića, Luke Lopičića i Ariona Petrovskog. Autor teksta je Zoe Kida.

Lajt motiv pesme su krugovi kao metafora emotivnog odnosa koji pritiska otuđenost, monotonija i zasićenje.  Krugovi su istovremeno odluka da se iskorači iz rutine I započne novo životno poglavlje.

Povezana vest:  Relja Popović pohvalio takmičarku "X Faktora"!

Premijera spota „Krugovi“ ujedno najavljuje lansiranje online prodavnice „Gruv“ koji pokreće Gruvlend sa idejom da se promovišu domaći proizvođači i kreativni stvaraoci.

Režiju spota potpisuje Kosta Đuraković, dok je montažu  radio Uroš Šovljanac.

„ U centru kruga je žena koja je shvatila da je zaljubljenost nestala pod teretom svakodnevice ali ne gubi nadu u ljubav. Inspiracija za pesmu su zapetljani muško ženski odnosi koji su mahom okrnjeni, nekvalitetni i formalni. Ovo je slika razvojnog puta dvoje ljudi koji su izgubili strast i zaljubljenost negde usput. Istovremeno ton i atmosfera pesme sugerišu optimizam i nadu da nas prava ljubav čeka iza ugla“ poručuje Zoe Kida i posebno se zahvaljuje drugaricma na sjajnoj glumi i podršci: Mariji Karan, Manji Stević, Jeleni Zorić, Tari Tomašić, Katarini Bošković i Lani Janković.

Povezana vest:  Zvezda u usponu Wayne Escoffery dolazi na Nišvil