Sve popularniji punkrock bend  HUND  vam prestavlja svoj četvrti studijski album „Kad si ubeđen da (ni)si sam“ koji je danas, u okviru izdavačke kuće Menart, zvanično izašao u prodaju

Iza sebe, grupa HUND, ima objavljena tri studijska albuma: Koje ubio mrtvog čoveka? (izdavač: Take it or live it, 1993.); To ne mogu da objasnim (izdavač: Kontra kultura, 1996.); Lekcija iz unutrašnjosti (izdavač: Naše records, 2001.) čime su već dugi niz godina prisutni u muzičkom svetu i svojim nastupima sebi obezbedili veliku popularnost.

Povezana vest:  Sutra novi Vrooom u Kulturnom centru Grad

Sastav grupe se tokom godina menjao, da bi od 2017. nastupali u aktuelnoj postavi: Ivan Mihajlović Čaki (gitara), Pavle Mitrović Pavel (vokal, bas), Bojan Veličković Brks (gitara), Radiša Braunović Crv (bubnjevi).

Svojim četvrtim albumom, donose još jaču emociju i zvuk, zrelost i neosporan kvalitet koji su nam kroz singlove koje smo u međuvremenu objavljivali jasno najavljivali.

Povezana vest:  Happynovisad Birthday Bash No.11

Singl  „SFRJ (sviram Punk!)“ koji je bio i prvi najavni singl za album „Kad si ubeđen da (ni)si sam“  je izuzetno dobro prihvaćen od strane publike i našao se na play i top listama mnogih radio stanica. Drugi singl „Želiš da znaš“ je odlično prihvaćen i u regionu te ga je i najposećeniji portal Muzika.hr. uvrstla u rubriku „Ispod pulta“ u sklopu koje čitatelji biraju singl nedelje.

Povezana vest:  Ostalo još samo malo karata za koncert Beogradskog sindikata u Hangaru 17.12.

Verujemo da će i ostale pesme sa albuma kao što su Put, Drug je to, Želiš da znaš, Reči kojih nema, Nećemo s vama, Zulu, Rob, Prohibicija, SFRJ, Ulica S.P. naići na isto takvo interesovanje medija i publike.

Preslušajte album „Кad si ubeđen da (ni)si sam“