Novi album Kristine Agilere

christina_aguilera_promo_rocket_2_bigPosle četiri godine pauze pop pevačica Kristina Agilera (Christina Aguilera) u martu izbacuje na tržište svoj četvrti studijski album „Biopic“.
Kristina kaže da ju je za nove pesme inspirisao sin i da je upravo majčinstvo razlog zašto će na novom albumu zvučati sasvin drugačije.
-Zaista sam prošla kroz jako težak period, a svesna sam da je singl „Keeps getting better“ bio loš jer je bio toliko običan i očekivan. Zato sam odlučila da sve promenim i da novi album bude futuristički, a glavni ‘krivac’ za to je moj trogodišnji sin Maks. – izjavila je Kristina.
Kontraverznog načina oblaćenja Kristina se, iako je majka, neće odreći.
-Majčinstvo na mene utiče samo kreativno i fanovi ne treba da brinu jer ja ostajem ona stara. Na sceni mogu da očekuju samo još provokativniju Kristinu.
U pauzama snimanja albuma Kristina se bavi glumom i sa „kraljicom plastičnih operacija“ Šer (Cher), snimiće film „Burlesque“.
Kristina će u filmu glumiti devojku iz malog grada koja dolazi u Los Anđeles sa ciljem da postane pevačica, a prve „zvezdane“ korake napraviće u klubu „Burlesque“.
Šer, koja uskoro izdaje novi singl, u filmu će igrati vlasnicu kluba i bivšu plesačicu koja će mladoj zvezdi pomoći u ostvarenju njenih snova.

Povezana vest:  Marcel Dettmann i rezidenti Berghaina za Apgrade with Ostgut Ton!