Kanye_West_1Svetska premijera filma Kanye Westa „Runaway“ na MTV kanalu u subotu u 17h

MTV vam sa ponosom predstavlja svetsku premijeru filma „Runaway“, rediteljskog debija američkog hip hopera Kanye Westa – ove subote, 18. decembra, u 17:00!

Plasiranjem singla „Power“, ekscentrični američki reper objavio  je svoj peti studijski album pod nazivom My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Znatno veću pažnju je ipak izazvala pojava drugog singla „Runaway“, koji  je svoje premijerno izvođenje doživeo na ovogodišnjoj dodeli MTV VMA, godinu dana nakon čuvenog skandala kada je Kanye, negodujući zbog pobede Taylor Swift, stao „u odbranu“ Beyonce Knowles i njenog spota za koji je glasno tvrdio da je „jedan od najboljih videa svih vremena“.

Povezana vest:  TOM ODELL ZAPOČEO „JUBILEE ROAD" TURNEJU – u februaru dolazi i u Beograd

Novi ambiciozni projekat koji West potpisuje kao kompozitor i reditelj je četrdesetominutno filmsko ostvarenje „Runaway“ čiju okosnicu čini istoimeni singl. Kako je sam autor izjavio, tema filma je iskupljenje: „To je priča o Feniksu, ptici koja se diže iz pepela. U ovom filmu, ona pada na Zemlju i postaje moja devojka. Međutim, ljudi počinju da je osuđuju zbog činjenice da ne potiče iz istog okruženja i da je samim tim drugačija. Toliko postaju neprijatni da ona na kraju biva primorana da se spali i na taj način vrati u svet iz kojeg je došla.“ Lik žene Feniksa tumači tamnoputa manekenka Selita Ebanks, a kako West ističe, ova priča na neki način simbolizuje i njegovu karijeru: „Srastao sam sa idejom o Feniksu. Ta se priča nalazi u mom srcu već duže vreme jer na neki način predstavlja paralelu mojoj karijeri. Prošle godine sam bacio Molotovljev koktel na sve što sam do sada napravio. Ipak, vratio sam se kao bolja osoba.“

Povezana vest:  NOVI ALBUM „GOLA VODA“ MIRKA LUKOVIĆA EKSKLUZIVNO NA MTV.RS!!!

Ne propustite svetsku premijeru filma „Runaway“ – u subotu, 18. decembra u 17:00 u premijernom i u nedelju, 19. decembra od 19:35 u repriznom terminu.