Organizatori kooncerta obaveštavaju fanove rock benda ,,DEEP PURPLE“ da je planirani kapacitet za koncert 6. decembra u Štark areni skoro rasprodat. Ostao je još ulaznica samo za parter i fan pit po cenama od 3.100 dinara i 4.500 dinara.

U susret koncertu, članovi benda ,,DEEP PURPLE“ snimili su ID video poruku za fanove u Srbiji  LINK
Jedan od najvećih bendova u istoriji roka i najvoljenijih bendova u Srbiji, legendarni „Deep Purple“ predvođeni legendarnim pevačem Janom Gilanom (Ian Gillan), održali su spektakularni nastup 2014. godine u  Areni pred više od 10. 000 ljubitelja rokenrol zvuka!
„Smoke on the water“, „Black Night“, „Hush“, „Highway Star“, ,,The Mule“ i drugi  hitovi iz karijere benda duge skoro pola veka, ponovo će odjeknuti Arenom!
Pre dve godine, rock ikone su započele „Long Goodbye Tour“, za koju su planirali da bude poslednja u njihovoj bogatoj koncertnoj karijeri. Zbog izuzetnog interesovanja miliona obožavatelja širom sveta, ,,Deep Purple“ će u okviru turneje ponovo posetiti mnogobrojne zemlje, a na izuzetnu radost velikog broja fanova, Srbija je jedna od njih!
Ljubitelji tvrdog zvuka imaće jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok velikana, među kojima su i „Fireball“„Bloodsucker“ i „Strange Kind Of Woman„, „Space Truckin“, „Johnny’s Band“, „Uncommon Man„, „The Surprising„, „Lazy“ i mnogi drugi.
,,Deep Purple“ je jedan od najuticajnijih hard rok sastava svih vremena! Bend je nastao u Hertfordu 1968. godine i od tada je uticao na brojne rok i metal bendove, među kojima su i Iron Maiden, Metallica, Motorhead, Bon Jovi, Aerosmith, Pantera, Guns ‘n’ Roses… Britanske rok legende, Deep Purple, vode se u Guinness-ovoj knjizi rekorda kao „najglasniji bend na svetu“ i jedan su od koncertno najaktivnijih bendova u istoriji rokenrola. Godine 2016. godine uvrstan i u „Rock and Roll Hall of Fame“.
,,Deep Purple“ se smatraju pionirima heavy metal zvuka i autori su najpoznatijeg rifa u istoriji rokenrola – „Smoke on the Water“ sa albuma „Machine Head“.
Objavili su 20 studijskih i 34 koncertna albuma, 27 „best-of“ komplilacija, a nedavni izveštaji pokazuju da je „Deep Purple“ prodao više od 100 miliona kopija svojih albuma širom sveta!
Ulaznice za koncert se mogu kupiti na blagajni Štark arene i svim prodajnim mestima Ticket visiona kao i preko sajta Štark Arena i www.tickets.rs

Povezana vest:  Ellie Goulding, Dua Lipa, Rita Ora i mnogi drugi na saudtreku filma "Pedeset Nijansi - Oslobođeni"

PHOTO: Jim Rakete