mari_mari_20107 (1)Mari Mari na gradskom trgu organizuje Najveći novogodišnji dečiji koncert

 

U saradnji sa Skupštinom grada i Sekretarijatom za dečiju zaštitu, popularni izvođač Mari Mari i njena Muzička radionica, 22. decembra, organizovaće novogodišnji koncert za decu Beograda. Koncert je besplatan i sva su deca pozvana.

Mari Mari je za ovu priliku sa decom koja pohađaju časove u muzičkoj radionici, stvorila novogodišnju numeru koja će tokom praznika ujedno biti i himna grada Beograda i za koju će tokom vikenda biti snimljen TV spot. Mari Mari će ovu, ali i druge dečije numere, izvesti na koncertu koji će se održati 22. decembra u 14,00 na Trgu Nikole Pašića u Beogradu. Gosti Mari Mari na koncertu će bit ii njene kolege i prijatelji, najpopularniji domaći izvođači Jelena Tomašević, Goca Tržan, Saša Kovačevic, grupa Neverne bebe i Aleksandra Perović.

Povezana vest:  Rihanna se slikala sa ugroženom životinjom na Tajlandu

Ovo će biti jedini muzički koncert za mališane na gradskom trgu koji će grad Beograd i Mari Mari pokloniti najmlađim građanima.

-Veliko mi je zadovoljstvo i čast da svim mališanima Beograda priredim pravi muzički spektakl koji je potpuno besplatan. Verujem da će se svoj deci dopasti Novogodišnja pesma koja je poklon Muzičke radionice našem gradu. Drago mi je i da će ovaj koncert svojim prisustvom uvelicati veliki broj mojih kolega, prijatelja  muzičara, i da ćemo se svi sjajno zabaviti  – dodala je Mari Mari sa velikim uzbuđenjem.

Povezana vest:  Sizor Sisters od avgusta na severnoameričkoj turneji