bora_corba_bir_fest_2010PROSLAVA NOVE 2011

Rok žurka na Beogradskom sajmu za doček 2011.

 

U Hali 5 Beogradskog sajma 31. decembra publiku očekuje velika rok žurka sa poznatim beogradskim grupama – „Riblja čorba“, „Đura i Mornari“, „Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi“, a poridužiće im se i grupa „Legende“, najavio je danas organizator, vlasnik „Muzičke radionice“ Gane Pecikoza.

Koncert će u 21 sat otvoriti grupa „Đura i Mornari“, sledi „Blaža i Kljunovi“, a nakon „Riblje čorbe“, oko 1 sat posle ponoći nastupiće „Legende“. Publici će se predstaviti i kragujevački bend „Vesele 80te“.

Povezana vest:  Nove stipendije za studijska putovanja fondacije „The State of Exit“

Izvođači su najavili najbolju žurku za Novogodišnju noć u Beogradu, lud i nezaboravan provod, uz dobru rokenrol muziku, a pokušaće da nagovore Pecikozu da dovede trbušne plesačice i striptizete.

Zoran Dašić Daša iz grupe „Legende“ je podsetio da je isti sastav letos svirao na „Bir festu“ i da je to bilo najposećenije veče, pa očekuje da se dobra atmosfera ponovi i na Beogradskom sajmu.

Povezana vest:  Ko je sve, pored Adel, rekao pesmom "Hello"

-Svi smo mi dobri prijatelji, puni pozitivne energije i to će se videti i na samom koncertu. Mi ćemo se uklopiti sa drugima, pa će publika videti da ‘Legende’ umeju da sviraju i malo drugačiju muziku – kazao je Dašić.

Pecikoza je rekao da će to biti najjeftiniji doček Nove godine, za koji nije potrebna posebna garderoba, a za 1.500 dinara uz ulaznicu mogu se dobiti i dva pića. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 3.000 dinara.

Povezana vest:  Adel i zvanično najuspešniji umetnik u 2015.