Za Doček 7528 u Novom Sadu koji sutra, 13. januara aktivira 50 lokacija, uz 200 umetnika iz 10 zemalja, rasprodato je više od 90 posto karata, za neke događaje ulaznica više nema, a još samo danas, 12. januara, do kraja dana ulaznice će biti po aktuelnoj, promotivnoj ceni.   

Sutra, 13. januara, ulaznice će se prodavati po finalnim cenama do 17 časova, na prodajnim mestima Gigs tix-a i putem njihovog sajta: http://gigstix.com/

Povezana vest:  Elektro festival Saundlovers krajem jula u Zrenjaninu

Kupovina ulaznica biće moguća i pred sam početak događaja, na lokaciji gde se taj događaj održava, ukoliko se kontigent prethodno ne rasproda.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica mogu se pronaći na sajtu Dočeka i na društvenim mrežama.

Podsećamo, za razliku od Dočeka 2020. kada su svi sadržaji bili besplatni, u centru grada, na otvorenom, Doček 7528. je u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima.

Povezana vest:  Ed Širan i Dua Lipa favoriti za britansku muzičku nagradu Brit

Kroz Doček 2020. i 7528. godine Novi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta, podiže kapacitete kreativne industrije i slavi jedinstvo različitosti buduće Evropske prestonice kulture. Spajanje vizuelne umetnosti i muzike, kao univerzalnih jezika koje svi razumemo, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji će Novosađanima i gostima grada pružiti jedinstven audio-vizuelni doživljaj.

Povezana vest:  Veliko interesovanje za koncert Kings of Leon u Londonu