Italijanski izvođač u potpunosti je osvojio srpsku publiku u toku prethodne godine,a ovu započinje snažnom baladomi najavljuje novi album!

Nakon što je godinu završio sa velikim globalnim uspehom, Mahmood 2020. započinje baladom naslova „Rapide“. Ovim singlom pevač najavljuje i uzbudljiv ostatak godine, budući da nas očekuje novi album, praćen novom turnejom!

Za numeru je još jednom zadužen najznačajniji pop producent u Italiji, Dardust, koji stoji i iza pevačevih hitova „Soldi“i „Barrio“. 2019. godinu Mahmood je završio sa brojnim uspesima –„Soldi“ ostaje najstrimovanija italijanska pesma svih vremena, on je poneo i titulu najboljeg italijanskog izvođača na MTV European Music Awards, a gotovo svi datumi u okviru njegove prve internacionalne turneje Europa Good Vibesbili su rasprodati.

Povezana vest:  Saša Kovačević i 17 lepotica

Ipak, Mahmood beleži veliki uspeh i u Srbiji, posebno nakon predstavljanja Italije na ESC 2019. „Soldi“ od tada počinje intenzivno da se pušta na radio stanicama, a zajedno sa pretposlednjim singlom „Barrio“ godinu završava na vrhu top lista domaćih radio stanica i muzičkih medija.

Izdanje „Rapide“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/Rapide

Povezana vest:  EUROSONG 2012, Počinju probe učesnika Evrosonga,Joksimović sutra u Bakuu

PHOTO: universalmusic.rs