LadyGaga-PokerFaceZbog snega otkazan koncert Lejdi Gage u Parizu

 

Koncert koji je kontraverzna američka pevačica Lejdi Gaga trebala da održi večeras u Parizu otkazan je zbog lošeg vremena.

Francuske vlasti su zbog snega zabranile svim šleperima prolazak kroz pariski region, koji je inače i najveći region u Francuskoj sa čak sedam departmana, prenosi agencija AP.

Povezana vest:  Koncert romske muzike u BITEF teatru

Ovom odlukom bili su pogođeni i svih 28 kamiona koji su prenosili opremu za koncert poznate pevačice, pa su tako bili sprečeni da stignu na vreme u parisku arenu Bersi kako bi se večerasnji koncert održao.

Zbog svih dešavanja, oglasila se i Lejdi Gaga na Tviteru, gde je napisala da je „besna i razočarana“ jer je koncert morao da se odloži, dodajući da to „nije fer ni prema njoj, ni prema njenim fanovima“.

Povezana vest:  Koncert za Džeksona pod znakom pitanja

Očekuje se da će koncert zakazan za ponedeljak biti održan po planu, dok će večerašnji najverovatnije biti zakazan za utorak.

Ovo nije prvi put da je pevačica bila primorana da otkaže koncert u glavnom gradu Francuske. Naime, prošlog oktobra kada je cela zemlja bila potrešena nizom štrajkova, Lejdi Gaga je morala da pronađe alternativno rešenje za održavanje svog šoua u tom gradu.

Povezana vest:  Jacob Collier, Shawn Mendes, Stormzy, Kirk Franklin udruženi na singlu „Witness Me“