kiki_lesandricDOČEK NOVE 2011

Studio B prenosi doček ispred skupštine

 

Televizija Studio B saopštila je danas da će 31. decembra direktno prenositi doček Nove godine u Beogradu, na kome će nastupiti „Bajaga i instruktori“, „Partibrejkers“, Kiki Lesendrić, Vlada Divljan i drugi.

-Gledaoci će biti u prilici da uživo prate osmočasovni novogodišnji koncert na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije. Slogan koncerta je ‘Pozovi Beograd 011’. Kamere Studija B osluškivaće puls Beograda i u domove gledalaca donositi atmosferu sa ulica grada – saopštila je gradska televizija.

Povezana vest:  Belef posvećen novom talasu

Kako je najavljeno, kroz jutro 31. decembra građane će povesti ekipa emisije „Beograde, dobro jutro“, mađioničar Igor Trifunov izvodiće iluzionističke tačke u emisiji „Igorov magični šou“ posle „Vesti u sedam“, dok će se „novogodišnji ‘Problem’ autora Predraga Sarape u opuštenijoj atmosferi baviti analizom 2010. godine i najavama ključnih problema za 2011.“

-Pored toga, Studio B će, uz bogat filmski i serijski program, koji ekskluzivno priprema, gledaoce nagraditi i serijom koncerata koje je u svojoj produkciji snimio tokom godine. Tako će se u programskoj šemi gradske televizije naći snimci od Darka Rundeka, preko Ramba Amadeusa, do vrhunskog folklora“, saopštio je Studio B.

Povezana vest:  Čabi Čeker pita kada će u Rock 'n' Roll kuću slavnih