U nedelju, 22. marta u 18 časova u Ustanovi voždovački centar „Šumice“ biće održan humanitarni koncert „Pesmom za Mihaila“: Dođite da zajedno pomognemo Mihailu da ponovo čuje.

Tom prilikom, posetioci će moći da čuju numere poznatih pevača i muzičkih bendova među kojima su: Peđolino, Đorđe David, Srećko Krečar, Goran (OK Bend), Kosmajac, Andrijana Radonjić, Danijel Pavlović, Ivan Gavrilović, kao i muzičke grupe: Trik FX, Diverso, Čame bend&Srna.

Povezana vest:  Shakira: Susret sa fanovima

Cena karte za decu je 500, dok je za odrasle 700 dinara.

Prodaja i preuzimanje karata biće 20. i 21. marta u holu SC Šumice od 11 do 16 časova.

Rezervacija karata na broj telefona: 062/ 1033-676.

Mihaila sa sedam meseci odvode kod lekara zbog uvećanog stomačića sa leve strane, kada je ultrazvukom konstatovan masivni tumor levog bubrega. Sledi niz hemioterapija kako bi se tumor smanjio, a zatim i operacija kojom je odstranjen levi bubreg.

Mali Mihailo je junački podneo bolne hemioterapije i dobio bitku sa malignitetom bubrega. Lečenje je završeno i on redovno ide na kontrole na svaka tri meseca.

Međutim, usled iscrpnog lečenja, detaljnim ispitivanjima je utvrđeno da je Mihailu potpuno oštećen sluh. Sada mu je neophodno ugrađivanje Kohlearni implanta. Na žalost, RFZO pokriva samo jedan implant, dok drugi premašuje porodična primanja. Takođe, novčana sredstva su mu potrebna i za operaciju, dodatne analize i kontrole, rehabilitacije, tretmane…