Slobodan Trkulja – Muzika za dvoje

slobodan1_trkuljaSlobodan Trkulja održaće koncert pod nazivom “Muzika za dvoje” u Beogradu u Pozorištu na Terazijama, 18. januara, a publika u Novom Sadu u ovom koncertu uživaće nekoliko dana kasnije i to 29.januara u Srpskom narodnom pozorištu.
U okviru koncerta Slobodan Trkulja će nastupiti sa Franz von Chossy,jedanim od najperspektivnijih i najtalentovanijih džez pijanista Evrope. Ovaj skromni mladić je već pokupio glavne nagrade na prestižnim jazz festivalima, a na svetskom takmičenju pijanista – Montreaux Jazz Festivalu 2009. godine osvojio je vicešampionsku titulu.
Slobodan Trkulja, koji je poznat po svom izuzetno otvorenom pristupu muzici i maestralnim improvizacijama na mnogobrojnim instrumentima, zajedno će vas sa Franzom povesti na romantično putovanje kroz muzičke predele džeza, klasične muzike i tradicije Balkanopolisa, prožete čarobnim zvucima Trkuljinog saksofona i klarineta, kao i Franzovog magićnog muziciranja na 88 dirki.

Povezana vest:  Kajmakoski na putu do prve MTV nagrade

Karte za ove koncerte možete kupiti na biletarnicama oba pozorišta, kao i na Bilet servisu i u prodavnici Mamut u Novom Sadu i to po ceni od 1200 do 2300 dinara.