Za prave muzičke fanove nema puno lepših trenutaka od onih kada dugo očekivano izdanje uspe da prevaziđe njihova očekivanja. Gotovo izvesno je da se to dogodilo sa novom numerom i spotom koje danas predstavlja Woodkid! Numera „Goliath“ u ponoć se našla na striming servisima, a muzičar je na svom YouTube kanalu upravo održao i premijeru spota.

Povezana vest:  POČELA ROCK AKADEMIJA U ZAJEČARU

Izdanje je sada dostupno i na servisu Apple Music u Srbiji. Prijavi se za šestomesečni probni period OVDE

Teško je oceniti da li snažnije emocije budi moćan zvuk, specifičan Woodkid-u, ili predstavljeni video, posebno imajući u vidu da zajedno šalju značajnu poruku.

„Reč je o toksičnosti. O ovim suludim industrijskim mašinama koje toliko dobro predstavljaju moj strah i dvosmislenu privlačnost prema ljudskom ludilu. Evo sveta koji sam sagradio oko Golijata, sveta gde dominirani mogu da poraze nepobedivog giganta“, objašnjava Yoann Lemoine – Woodkid.

Povezana vest:  Povratak Rocknroll legendi - grupa TIME u originalnoj postavi 16. septembra u Beogradu!

Upravo zato nova pesma nosi ime biblijskog lika, poraženog džina, a ona ujedno predstavlja i prvi uvid u novi album koji je Woodkid najavio za ovu godinu.

Izdanje „Goliath“ je u Srbiji dostupno na servisima Apple Music, Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/WoodkidGoliath

PHOTO: universalmusic.rs