Sledom pandemije COVID-19 i pratećih zaštitnih epidemioloških mera, najavljeni koncert Pixiesa u Zagrebu u sklopu evropske turneje benda se odlaže.

Promocija hvaljenog albuma „Beneath the Eyrie“ održaće se u sklopu odloženih datuma evropske turneje u 2021. godini. Odloženi zagrebački koncert Pixiesa održaće se u dvorištu Zagrebačkog velesajma 30. avgusta 2021. godine. Sve kupljene ulaznice za koncert ostaju vežeće za novi datum održavanja koncerta.

Povezana vest:  Metalika planira evropsku turneju 2012. godine

Pixies su jedan od najuticajnijih američkih altnernativnih rock sastava čiji je jedinstveni zvuk obožavatelje pronašao među nekim od najvećih muzičara našeg vremena i uvelike inspirirao bendove poput Nirvane, Smashing Pumpkins i Weezer. Pixies se u sklopu najavljene turneje nakon sedam godina vraćaju pred hrvatsku publiku – na poslednjem nastupu u Zagrebu u junu 2014. godine presekom impresivne karijere i nizom omiljenih indie hitova, od ‘Debasser’, ‘Monkey Gone to Heaven’, ‘Here Comes Your Man’, ‘Where is My Mind?’ i dr., zaključili su deveto izdanje INmusic festivala.

Povezana vest:  Beč domaćin austrijskog festivala trubača

Ulaznice po ceni od 250 kn (+ troškovi transakcije) dostupne su putem službenog webshopa INmusic festivala na www.inmusicfestival.com/shop/ulaznice i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb).