Paramore_3Josh Farro: Sve se uvek vrtelo oko Hayley

 

Bivši gitarist Paramorea Josh Farro, koji je s bratom Zacom nedavno napustio bend Paramore, oštro je kritikovao frontmenku Hayley Williams kazavši da su celo vreme ostali članovi benda tretirani kao manje vredni.

-Uvek smo bili tretirani kao manje važni od Hayley. Mi smo dve i po godine bili na turneji uveravajući sebe i druge da smo pravi bend. Ono što je počelo iz entuzijazma i ljubavi prema muzici pretvorilo se, zahvaljujući diskografskoj kući i menadžmentu benda, u projekt ‘Hayleyin san’. Svađali smo se s Hayley da stihovi novih pesama ne predstavljaju Paramore u pravom svetlu, ali ona je uvek isterala na svoje. Nismo više imali snage ni volje te smo odlučili da napustimo Paramore. Hayley je tvrdila da nas je novi album ujedinio kao bend i još više zbližio, ali mi smo zapravo bili sve više odvojeni- izneo je svoje mišljenje Josh.

Povezana vest:  Specijalni popust za Nišville 2018 do 20.januara!

Iako se govorkalo da ovi komentari na blogu nisu njegovi, Joshova supruga Jenna za Kerrang! je potvrdila da je on zaista autor tih rečenica. Odlazak braće Farro, ujedno i osnivača Paramorea, zabrinuo je brojne fanove ovog popularnog američkog pop punk benda, iako su Hayley i ostatak benda uputili službeno saopštenje da nema govora o raspadu Paramorea. Bend je ujedno najavio i kako će 2011. provesti odmarajući i puneći baterije. A ko zna, možda se u međuvremenu pomire i posvađane frakcije Paramorea.

Povezana vest:  MAGNIFICO ODRŽAO KONCERT ZA PAMĆENJE U RASPRODANOJ ARENI STOŽICE!