Slavnom violončelisti Stjepanu Hauseru je danas rođendan! Na taj poseban dan nije zaboravio na svoje obožavaoce, pa će ga proslaviti zajedno s njima uz streaming emotivnog solo nastupa snimljenog na prekrasnim slapovima Krke, odnosno u Nacionalnom parku Krka.

Koncert premijerno pratite na Hauserovom službenom YouTube kanalu:

https://www.youtube.com/watch?v=EejNUPl5bz0

Ovo je nastavak Hauserovog projekta “Alone, Together – from Arena Pula”. Hauser je u aprilu nastupio sam u praznoj pulskoj Areni, a nastup je posvetio svima koji radili na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa.

Povezana vest:  Hulio Iglesias dobitnik počasnog doktorata koledža Berkli

https://www.youtube.com/watch?v=5eYuUAV4YE4

Lepote Krke nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa će to biti sjajna prilika da barem nakratko uživate u prirodnim lepotama uz klasičnu muziku na violončelu. Hauser će u nastup uklopiti i remek-dela objavljena na hvaljenom albumu “Classic”(Sony Classical/Masterworks/Menart).

Nakon što smo završili “Alone, Together” iz pulske Arene, shvatio sam da su blizu prekrasne lokacije koje pružaju mogućnost sviranja mog najdražeg repertoara u izvanrednom okruženju. I to ne samo na jednom koncertu, već da je moguće napraviti seriju jedinstvenih koncerata. Mnogo mi znači to što mogu da se povežem s toliko vas. Iako sviram sam, ipak možemo to iskustvo podeliti zajedno. Nastup na slapovima Krke ima za mene posebno značenje jer ćemo ga objaviti na moj rođendan. Pridružite mi se da ga proslavimo zajedno, Alone, Together” – poručuje Hauser!

Povezana vest:  GORILLAZ UŽIVO NA MTV-JU!