Da li nam je svima potrebna jedna nedelja u kojoj ćemo saseći sve loše veze koje iz nas izvlače energiju? ROLE MODEL je to uradio sa samopouzdanjem koje nije ni znao da ima i iskustvo deli sa nama u novoj pesmi!

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

„for the people in the back“ donosi nov zvuk, ali ostaje privržena gorućim temama koje ROLE MODEL obrađuje sa zadovoljstvom. Ovog puta pozdravlja toksične veze dok ih samouvereno ostavlja iza sebe.

Povezana vest:  Još detalja iz traumatične prošlosti Demi Lovato

Prema njegovoj definiciji, upravo to jeste i treba da bude „role model“ – ne neko ko deluje toliko upeglano da izgleda nemoguće sleditiga, već neko ko ima realne ciljeve i nosi se sa stvarima koje su većini nas poznate.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Povezana vest:  Van Gogh u susret koncertima u Hali sportova

Tucker Pillsbury najpre je počeo da se bavi filmom, a onda je shvatio da to ipak nije to. Sadašnji uspeh o kome pišu mediji kao što su i-D, HIGHSNOBIETY, Complex i drugi, potvrda je njegove odluke da je muzika polje u kome će se razvijati i zadržati. Njegov EP iz 2019. „oh, how perfect“ doneo je brzo prihvaćen zvuk, „gen Z“ teme, a onda i vrtoglave brojke kada su strimovi u pitanju.

Povezana vest:  Ćerka Vila Smita objavljuje album sa devet godina

Slušaj „for the people in the back“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!