Njihov album „Imploding The Mirage“ sve nam je bliži, a The Killers sada donose i drugi singl koji će se na njemu naći – „My Own Soul’s Warning“. Dinamična melodija prožeta prepoznatljivo efektnom gitarom donosi dobar uvid u ono što nas očekuje na novom izdanju.

„My Own Soul’s Warning“ prati prvu predstavljenu numeru sa albuma – singl „Caution“ koji je bez mnogo poteškoća postao broj jedan na plejlistama.

Povezana vest:  PREMIJERA NOVOG SINGLA DUBIOZE KOLEKTIV

Izdanje je dostupno i na servisu Apple Music, sada i u Srbiji. Prijavi se za šestomesečni probni period OVDE

Album „Imploding The Mirage“ biće za The Killers šesto studijsko izdanje po redu, a naslediće uspešan album „Wonderful Wonderful“ iz 2017. godine.

Produkciju novog albuma uz članove benda potpisuju i Shawn Everett i Jonathan Rado (Foxygen), a snimanje se odvijalo u studijima u Los Angelesu, Las Vegasu i Park Cityu (Utah). Ovaj album donosi i značajan broj gostiju koji su učestvovali u njegovom kreiranju, a među njima su Lindsey Buckingham, kd lang, Weyes Blood, Adam Granduciel i Blake Mills. Album je najpre trebalo da bude objavljen krajem maja, a novi datum njegove objave još uvek nije potvrđen.

Povezana vest:  Novi album sastava Pero Defformero u prodaji

Izdanje „My Own Soul’s Warning“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/MyOwnSoulsWarning

PHOTO: Olivia Bee