Poslednji muzički video sa istoimenog albuma kojim nas je Andy Pavlov i zvanično upoznao sa svojim samostalnim delom stiže za kompoziciju „Me and My Love on the Road to Honduras“. Još jedna saradnja sa Laslom Antalom donosi sanjiv video koji vizuelno zaokružuje priču iza debi albuma jednog od najuspešnijih pijanista na našim prostorima.

„Me and My Love on the Road to Honduras“ je poslednja numera sa istoimenog albuma koji predstavlja svojevrsni muzički „Dnevnik Jedne Velike Ljubavi“, ističe Andrija Pavlović, pijanista i kompozitor iza umetničkog imena Andy Pavlov.

Povezana vest:  Grupa Muse objavila novi studijski album „Will Of The People'"

Album koji deli naslov sa današnjim delom, a nosi podnaslov „The Minutes After Infinity for Piano Solo“, predstavljen je u februaru, u izdanju Universal Music Serbia.

Kako Andrija objašnjava, album je inspirisan dubinom i misterijom jednog perioda njegovog života gde je sve što je do tada poznavao isparilo, da bi se potom iz guste magle pojavila velika ljubav, dom i novo razumevanje sebe.

Povezana vest:  Mel B: Volela bih da se Spajsice ponovo okupe

 Nakon što su kompozicije sa albuma kontinuirano predstavljane u svojim video izdanjima, zaključno sa današnjim, ostalo je da ovo moćno delo klasične muzike dobije i svoje fizičko izdanje. Album „Me and My Love on the Road to Honduras“ biće dostupan na vinilu na ovogodišnji Record Store Day.

Album Tracklist:

The Boys from the East

Theres No Reason to Cry
Requiem for My Soul
Taking and Leaving Off
Your Heart is Melting
Me and My Love on the Road to Honduras

Povezana vest:  MTV World Stage – Ke$ha, petak, 6. januar u 21:00!

Izdanje „Me and My Love on the Road to Honduras“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://andypavlov.lnk.to/MeandMyLoveonTheRoadtoHonduras