Prvi Green Air ove godine, prvi letnji ples, premašili su očekivanja!

Mnogobrojni posetioci zajedno sa izvanrednim izvođačima stopili su se u jedno i pokazali šta je kvalitetna žurka.

Metodi Hristov, Lea Dobričić, Miloš Vujović i Nemax nesumnjivo su dobitna kombinacija i “zeleni” spoj.

Kada je otkucalo 22 sata zvanično je počeo Green Air 2020. Za miks pult prvo je stao talentovani Nemax koji je odmah privukao pažnju istančanim zvukom. Već u prvim minutima, publika je plesala podijumom Novosadskog Sajma.

Povezana vest:  Dani piva 31. put u Zrenjanin, od 23. do 28. avgusta

Nemax je zagrejao atmosferu, a onda se pojavio Miloš Vujović.

Nešto posle ponoći, začuo se poznati tehno set i svi su znali ko je izašao na binu. Miloš Vujović nadmašio je sebe i ovoga puta i poveo publiku do zvezda.

Fantastičnu energiju potvrdila je i goruća atmosfera koja je dostigla vrhunac tik pred ulazak Metodia Hristova na Sajam. Nastup ovog dragog gosta na Green Love densfloru dočekan je uz ovacije, a osmeh tokom celog nastupa definitivno je pokazao da je i njemu drago što je ponovo u Novom Sadu. Usledila je 90-to minutna vožnja koju smo s nestrpljenjem čekali, a uz izlazak sunca i brojne aplazue, oprostili smo se od Hristova. Ali samo za kratko!

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2011, Studio B prenosi doček ispred skupštine

Međutim, to nije bio kraj.

Svitanje je donelo Leu Dobričić. Upotpunila je jutro svojim uvek dobrim raspoloženjem i nije štedela na najboljim trakama. Kraljica nas je očarala.

Odlična energija i ljubav zatvorili su ovogodišnji Green Air.

I ne brinite, neće još puno vreme proći do narednog “zelenog” plesa. I jul će biti obojen vrhunskom muzikom. Pratite nas!

Povezana vest:  KONCERT KAMERNOG ANSAMBLA “BELGRADE BRASS QUINTET”, 28. DECEMBRA NA SCENI “RAŠA PLAOVIĆ”

Organizatori napominju da su ponosni što su uspeli da zadovolje sve mere koje je Vlada Republike Srbije propisala  kao i na to što je događaj prošao bez incidenata.

I zamaptite, uvek #samoodgovorno rejvujem!